Prima imagine cu Florin Busuioc după infarct. Ce bine arată prezentatorul Pro Tv

busu.jpg

florin busuioc pro tv
Florin Busuioc a vizitat redacţia de ştiri de la Pro Tv
Foto: Facebook

La o lună de la infarctul suferit pe scenă la Craiova, Florin Busuioc şi-a revenit miraculos. Omul de televiziune nu a putut să stea prea mult departe de colegii lui de la Pro Tv şi i-a vizitat la redacţie. După zâmbetul de pe chip am putea spune că Busu a uitat de toate necazurile care l-au ţinut departe de fanii lui şi pare pregătit să se întoarcă. Rămâne de văzut, dacă ştirile dimineţii îl vor avea din nou în platoul la rubrica Meteo.

Florin Busuioc spulberă toate zvonurile, potrivit cărora postul Pro Tv l-ar fi concediat pe perioada în care el se află în recuperare medicală după infarctul miocardic pe care l-a suferit. Busu a venit chiar el în redacţia ştirilor, gest cu care a pus punct tuturor speculaţiilor din ultima vreme.

florin_busuioc.jpg

florin busuioc ovidiu oanta
Florin Busuioc şi Ovidiu Oanţă, în redacţia Pro Tv
Foto: Facebook

El s-a fotografiat cu reporterul Ovidiu Oanţă, care a spus despre Busu că este "omul de fier". De altfel, conducerea postului din Pache Protopopescu a negat că ar fi încetat colaborarea cu Florin Busuioc.

„Florin Busuioc se află în concediu medical şi se reface în după intervenţia suferită în urmă cu câteva săptămâni. Ştirea conform căreia acesta ar fi fost concediat nu conţine nici o urmă de adevăr“, au declarat cei de la Pro TV pentru Adevărul.

Momentan, Busu este înlocuit la rubrica Meteo din cadrul Ştirilor Pro TV de Ramona Păuleanu (33 de ani), care a mai prezentat vremea şi în trecut şi este şi reporter al postului.

Florin Busuioc a făcut infarct pe scenă la teatru

Florin Busuioc a suferit un infarct în urmă cu o lună, la 6 noiembrie. El se afla la finalul unui spectacol de teatru pe care îl juca pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova. Recuziterul Alex Ciuică a fost cel care, coordonat prin telefon de un echipaj SMURD, a făcut primele manevre de resuscitare.

Ulterior, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova, unde dr. Paul Traşcă i-a montat un stent. La operaţie au participat şi medicul rezident Eugen Ţiereanu şi Emilia Goanţă, medicul care se ocupă de partea de dispozitive implantabile. A doua zi, actorul a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu“ din Bucureşti. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie şi urmează un tratament specific indicat de medici. 

 

Citeşte şi:

Florin Busuioc: ”Eu am avut 800 de grame la naștere. Eram cât o lingură”

Ce frumoasă este Liliana, soţia lui Florin Busuioc. Detalii despre viaţa de familie a lui Busu

 

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1