Poze uitate cu Brigitte Năstase şi secrete din trecut. De ce a făcut puşcărie şi cum a apărut în Playboy

brigitte-nastase-mediafax_1.jpg

Brigitte a fost profesoară de fitness în puşcărie şi le antrena pe deţinute
foto: Mediafax

Relaţia cu Ilie Năstase (70 de ani) a propulsat-o pe Brigitte Sfăt în topul celor mai mediatizate femei din România. Din Playboy a ajuns pe covorul roșu, la cele mai importante evenimente mondiale, și-a schimbat garderoba și și-a rafinat gusturile. Divorţul de Ilie nu a aruncat-o însă într-un con de umbră, ba dimpotrivă. Aflată în emisiunea “Ferma”, Brigitte (42 de ani) a reuşit performanţa să se despartă de la distanţă de iubitul ei, Corneliu Oană, şi să fie la un pas de logodnă cu Florin Pastramă, concurent şi el în emisiunea de la PRO TV. Pe lângă toate aceste poveşti de telenovelă, “dosarul” lui Brigitte conţine şi o mulţime de drame, din trecut.

În anul 2000, Brigitte Sfăt era unul dintre cele mai cunoscute manechine din Banat, iar fizicul a ajutat-o să-şi adjudece titlurile de „Top Model România" şi „Top Model of the World". Dar nu moda a fost catapulta care a lansat-o în showbiz, ci un scandal de amploare. În 2002 a rămas văduvă (n.r. a fost căsătorită cu afaceristul Octavian Sfăt) și s-a trezit moștenitoare peste un adevărat imperiu financiar, compus din două cluburi, un hotel în construcție, un restaurant și două case, una la Timișoara, alta la Arad.

În 2003 au început belelele: a fost arestată pentru complicitate la lipsire de libertate şi la tâlhărie, după ce, cu ajutorul altor trei persoane (între care Marcel Olteanu, de 33 ani, domiciliat în Germania, Marius Ovidiu Torj, de 32 ani, domiciliat în Austria), l-a sechestrat în biroul ei pe managerul unui club din localitate şi l-a obligat să-i dea cinci mii de euro, în contul unei pretinse datorii. Ulterior, ea a fost condamnată de judecători la închisoare, fiind eliberată condiţionat în 2006.

  • foto: Mediafax
  • foto: Mediafax
  • foto: Mediafax
  • foto: Mediafax
  • foto: Mediafax
  • foto: Mediafax
  • foto: Mediafax
  • Maximize

1/7

Brigitte Năstase a predat fitness în pușcărie și a avut celulă roz

Dar nici în pușcărie nu a trecut neobservată Brigitte. Printre cei închişi pentru că a participat la sechestrarea managerului de club s-a aflat şi Ovidiu Torj, omul cu care avea să se căsătorească şi cu care a făcut-o pe Sara, acum în vârstă de 11 ani. Brigitte mai are un băiat de 18 ani, Robert, din prima căsătorie. Comandantul Penitenciarului de la Timişoara de la acea vreme, Ioan Bălă, i-a permis brunetei să predea aerobic şi fitness colegelor de suferinţă, dar și să vopsească roz celula în care a fost închisă. Tot din celula roz, Brigitte a dat și un interviu pentru Playboy şi a realizat o şedinţă foto sexy. 15 ani au trecut de când a realizat acele poze şi se poate lesne observa diferenţa dintre “acum” şi “atunci”.

Brigitte Năstase s-a “cuplat” cu Ilie Năstase prin SMS

În plin proces de custodie cu Ovidiu Torj, în viața Brigitte a apărut Făt-Frumos Ilie Năstase. I-a oferit protecție, sfaturi și siguranță, iar din vara lui 2010 au devenit un cuplu. "Prima dată am văzut-o la emisiunea «Acces Direct», unde s-a dus cu probleme legate de o casă. Atunci i-am trimis un SMS, prin care am spus că vreau să o ajut. Am ştiut înainte să o caut cine este. Nu mă interesează trecutul ei. Nu putem trăi din amintiri. Ştiu că a făcut puşcărie nevinovată. Multă lume păţeşte aşa ceva în România", declara atunci Ilie Năstase.

Pe covorul roșu, în rochii de Oscar

În 24 mai 2013, Ilie și Brigitte au depus actele de căsătorie la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor Timişoara, iar trei săptămâni mai târziu au spus “Da” la Primăria Timișoara. Pentru Brigitte a urmat cu adevărat o viață de prințesă, cu vacanțe de lux, evenimente de gală cu vedete mondiale, haine, bijuterii și accesorii de lux. La toate Galele Laureus la care a participat, Brigitte a purtat numai rochii de Oscar, de cel puțin 1.500 de euro bucata.

În vara lui 2016 au început necazurile pentru Brigitte. În În 2018 a divorţat de Ilie

În iunie 2016, medicii au anunțat-o pe Brigitte că are două tumori la plămâni și că se impune o intervenție chirurgicală, pe care vedeta a realizat-o în septembrie 2016, la Viena. Tot în acea perioadă a izbucnit şi scandalul cu Ilie Năstase, care a fost surprins în compania blondei Cici. Deşi atunci a reuşit să-şi salveze căsnicia, acest lucru nu a fost de lungă durată, iar în septembrie 2018 semna actele de divoţ cu Ilie. În urma discuţiilor din faţa judecătorilor, Brigitte şi Năstase au semnat o convenţie prin care bruneta va rămâne cu numele şi doar cu lucrurile cumpărate în căsnicie. Este vorba despre câteva imobile, genţi şi pantofi de lux.

 

Citeşte şi:

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

Ce tristă e iubita lui Florin Pastramă de când a părăsit-o pentru Brigitte. Cum am surprins-o pe Raluca Podea

 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1