EXCLUSIV Ce tristă e iubita lui Florin Pastramă de când a fost părăsită pentru Brigitte! Unde am surprins-o pe Raluca Podea

raluca-podea.jpg

raluca podea
Raluca Podea a fost surprinsă de fotoreporterii Click!
foto: Mihai Ionescu

Dezamăgire totală i-a adus Florin Pastramă iubitei sale Raluca Podea, femeia pe care înainte să intre la Ferma 2019 o ceruse de nevastă. Concurentul show-ului de la Pro Tv s-a dat în spectacol nu cu una, ci cu mai toate colegele sale, culminând prin a se cupla cu Brigitte Năstase. Stupediată de ce a văzut pe micul ecran, blondina focoasă pe care afaceristul o lăsase acasă l-a anunţat prin interpuşi că relaţia lor s-a terminat.

Raluca Podea e foc şi pară după ce a văzut cum bărbatul pe care l-a iubit le face avansuri tuturor frumuseţilor din show-ul de la Pro Tv. I-a acordat iniţial circumstanţe atenuante crezând că face totul doar de dragul unui scenariu, pus la cale de producători, dar când a văzut că gluma de îngroaşă, Raluca Podea a decis să iasă din relaţie. Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondina focoasă, extrem de nervoasă şi lipsită de chef de viaţă, în zona de nord a Capitalei.

raluca-podea.jpg

raluca podea
Raluca Podea a mers cu capul în pământ fără să schiţeze vreun zâmbet
foto: Mihai Ionescu

raluca_podea_telefon.jpg

raluca podea telefon
Raluca Podea a butonat continuu telefonul mobil
foto: Mihai Ionescu

Tânăra a coborât de la volanul maşinii sale, un Mercedes negru, pe care l-a parcat la voia întâmplării, fără să-şi bată prea mult capul, şi a intrat într-un bloc. Îmbrăcată casual, cu o pereche de jeanşi mulaţi pe posteriorul siliconat, o maletă şi pantofi sport, Raluca Podea a asortat ţinutei gri o poşetă Chanel roşie. A stat ceva în blocul în care a intrat, semn că a avut ce să povestească după eşecul amoros prin care trece. După două ore, blonda a ieşit la fel de supărată, s-a urcat în maşină şi a butonat telefonul şi în trafic.

raluca_2.jpg

raluca podea
Raluca Podea a intrat în bloc şi a mai ieşit după două ore
foto: Mihai Ionescu

Nimeni şi nimic nu au reuşit parcă să-i facă blondei ziua mai bună. Este şi de înţeles să simtă trădare din partea omului pe care îl iubea. În cercul ei de prieteni, Raluca Podea a povestit că Florin Pastramă este controlat atent de Brigitte, care nu-l lasă să facă o mişcare fără ştirea ei. Bruneta se pare că i-ar verifica mai nou şi conturile de pe reţelele sociale, la care are acum acces şi ea. De aceea, nu este de mirare că pozele în care Florin Pastramă şi Raluca Podea apăreau fericiţi au fost şterse.

raluca_podea_trafic.jpg

raluca podea trafic
Raluca Podea şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare
foto: Mihai Ionescu

Florin Pastramă şi Brigitte Năstase şi-au jurat credinţă în biserică

Noul cuplu format din Pastramă şi Brigitte face deliciul fanilor de la Ferma 2019. Fanii emisiunii au urmărit în episodul de joi seară continuarea poveştii lor de dragoste. Cei doi au ajuns la o biserică din Văliug, judeţul Caraş-Severin, unde şi-au făcut jurăminte fierbinţi de dragoste.

brigitte_si_florin_1.jpg

brigitte nastase florin pastrama
Brigitte Năstase şi Florin Pastramă
foto: Pro Tv

Cel mai probabil doar fosta nevastă a lui Ilie Năstase le respectă, căci la întoarcerea în Fermă, Pastramă nu a avut prea multe reţineri şi s-a aruncat în braţele Otnielei Sandu, blondina căreia îi mărturisise dragostea lui la începutul show-ului. Din mesajele publicate de Brigitte şi Pastramă pe reţelele sociale, se pare că cei doi au părăsit Ferma şi îşi consumă idila şi în afara emisiunii, Florin Pastramă mutându-se deja în vila brunetei din Pipera. 

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Cine e Florin Pastramă, concurentul care le face avansuri frumuseţilor din show

Raluca Podea, înșelată înainte de nuntă! Declarații emoționante despre drama prin care trece

 

       

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0