Pepe, interviu emoționant, după despărțirea de Raluca. Cum l-au făcut fetițele lui să-și schimbe atitudinea

pepe-fetite.jpg

Craciunul 2020. Pepe, alături de cele două fetițe
foto: Instagram

Au trecut aproape două luni de când Pepe a anunțat că soția lui, Raluca Pastramă, i-a cerut divorțul. Ceea ce părea însă o despărțire amiabilă s-a transformat într-o poveste complicată, care a ridicat multe semne de întrebare. În momente ceva mai liniștite, în preajma sărbătorilor de iarnă, Pepe și-a deschis sufletul într-un interviu emoționant despre copilăria lui, despre familie și copii.

Acuzații de violență și de infidelitate, ordin de protecție, partaj cu scandal. Incredibil, dar toate acestea au făcut parte din viața soților Pascu, în ultimele două luni. Spynews.ro anunță că Pepe a oferit primul interviu după despărțirea de Raluca, pentru postul de televiziune Antena Stars, mărturisind că cele mai importante lecții le-a primit de la... copii. El descrie un episod-cheie, petrecut după ce Raluca Pastramă s-a mutat de acasă, care l-a făcut să reconsidere anumite lucruri și să-și schimbe atitudinea de dragul fiicelor lui, Rosa Alexandra și Maria.

Pepe: "Arma mea de răzbunare este indiferenţa"

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic. Eu sunt iubit de prea multă lume ca să fiu singur. Arma mea de răzbunare este indiferenţa. Nu mai bag în seamă persoanele respective. Nu le mai răspund. Am fost dezamăgit de prieteni la care nu mă aşteptam. Am avut anumite momente în viaţă când am trecut peste mine şi am acordat a doua şansă. Mă regăsesc în piesa pe cam scos-o. Sunt sigur că şi la anul voi fi. Eu în momentul acesta sunt super bine. Nu îmi doresc decât să fim sănătoşi”, a declarat Pepe în cadrul interviului pentru emisiunea "Star matinal".

Pepe și Raluca s-au căsătorit în 2012

Pepe, pe numele lui adevărat Ionuț Pascu, și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil la 18 aprilie 2012 și au devenit părinți pentru prima dată la 15 august 2012. În data de 21 iulie 2014, Pepe și Raluca s-au cununat și religios. Un an mai târziu, în aprilie 2015, Raluca o a ducea pe lume pe Rosa Alexandra. Pe 2 noiembrie, Pepe a anunțat pe Youtube ca soția lui i-a cerut divorțul.

Citește și:

Raluca Pastramă, primele declarații despre divorțul de Pepe: "Nu există decât doi vinovaţi"

Cine e Raluca Pastramă, femeia care i-a cerut divorțul lui Pepe. Corp de sirenă, diplomă de jurist, din familie bogată

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1