Pavel Bartoș, un familist convins: «Principala mea calitate e soția»

pavel-bartos-sotie-anca.jpg

Pavel Bartoș, declarație emoționantă despre soția lui, Anca
Foto: Arhivă personală

Pavel Bartoș are o carieră de invidiat pe micile ecrane și pe scenele de teatru, însă cel mai frumos „spectacol” ia naștere atunci când acesta se întoarce acasă la fetele sale. Deși îi place ceea ce face și își dedică majoritatea timpului pasiunilor lui, Pavel știe cum să fie și tăticul perfect pentru cele trei fete ale sale. Sau..patru fete. Că și soția lui Pavel, Anca, pare sora lor mai mare, iar actorul o consideră pe aceasta ca fiind „principala lui calitate”, atât de bine se înțeleg!

Dacă pe scena de la Românii au Talent Pavel Bartoș îl are alături pe Smiley, atât coleg de breaslă cât și prieten bun cu acesta, acasă lucrurile stau diferit pentru îndrăgitul actor și prezentator. Pavel și-a întemeiat o familie frumoasă și fericită alături de partenera lui de viață, Anca, și au împreună trei copii, Sofia, Rita și Eva. 

Întrebat cum se descură în postura de tată de fete, Pavel a mărturisit că pentru el este floare la ureche, având în vedere că are ajutor din plin din partea soției sale, cu care se înțelege de minune. Aceasta este și rețeta pe care actorul o consideră perfectă în creșterea copiiilor: armonia din casă și iubirea pe care părinții și-o poartă unul altuia.

Pavel Bartoș, despre viața de familie

Recent, Pavel Bartoș a oferit un interviu pentru pentru publicația Formula As, unde a vorbit despre viața de familie și i-a făcut soției sale o adevărată declarație de dragoste, susținând că ea este „principala lui calitate”. „Măi, e greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situaţie, condiţia principală e să-ţi iubeşti copilul. Şi, iarăşi, foarte important este să ai grijă să-ţi educi copilul, în spiritul celor şapte ani de acasă, să-i inocu­lezi bunul simţ, res­pec­tul, cinstea…

pavel-bartos-fete.jpg

Pavel Bartoș e „topit” după fetele lui
Foto Instagram

În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă. Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru sursa anterior menționată.

„Cel mai important e că toate sunt sănătoase, inclusiv pisica şi căţeluşa. Soţia mea ne-a imu­nizat la timp. În rest, mergem înainte: a­cum suntem la liceu, la şcoală şi la grădiniţă, deci e de treabă”, a mai adăugat acesta. 
 

 

 


 

Loading...

Citește și