Pavel Bartoș, despre viața de familie: «Dacă ies de mână cu fata cea mare, zice lumea că îmi e iubită»

8-foto-1-6-col.jpg

Pavel e fericit că soţia lui este o mamă de nota 10 pentru cele trei fiice ale lor

Prezentatorul PRO TV are un program foarte încărcat, însă reuşeşte cu brio să facă slalom printre atâtea proiecte. Ne-am întâlnit cu Pavel Bartoş (43 de ani) la o seară de Karaoke, organizată de Pro TV pentru echipa emisiunii “Vocea României”, şi ne-a povestit, în exclusivitate, despre picanterii pe care nu le ştiam despre el.

Click: Pavel, cum faci faţă programului atât de încărcat?
Pavel Bartoş: „Măi, Pavele, măi”, aşa îmi zicea bunicul. Tot aşa îmi zicea şi profesorul de matematică atunci când îmi dădea o notă mică. Şi începea să cânte “Pavele, Pavele, ce ai cătat la Mărioara?” şi ştiam ce urma să se întâmple. După o anumită vârstă şi maturizare începi să te organizezi, nu mai faci lucrurile haotic. Ştiu ce am de făcut. Anul acesta am avut cel mai mult vacanţă de când mă ştiu. O lună şi jumătate, cu familia. Şi anul acesta, pe 22 decembrie termin cu piesele la Teatrul Odeon şi intru în concediu până pe 5-6 ianuarie.

8-tifetz-pavel-bartos-2.jpg

Pavel Bartoş dă culoare emisiunii “Românii au talent” (PRO TV), pe care o prezintă

Plecaţi undeva în vacanţă?
Stăm acasă, nu vrem să plecăm nicăieri, vreau să ne liniştim. Ne place acasă.   
Te întreb pentru că în ultima vreme ai avut multe filmări pentru reclame, pentru filmul tău, pentru Pro TV şi atâtea piese de teatru…
Joc în 9 piese de teatru. Am terminat filmările pentru proiectul meu de film, am proiecte online de Sărbători. Pe mine ce mă mână în luptă este că fac ceea ce-mi place. Nu simt oboseala. La un moment dat, când ajungi acasă, ţi-ai dori să ai mai mult timp. Am mare noroc că în ultima vreme am mai mult timp liber.
Soţia ta te ajută şi cu fetele, şi acasă…
Ea e stâlpul de bază. Mai are şi ea nişte mici afaceri ale ei, însă principala ei grijă e familia. Şi ăsta este marele meu noroc. Că ea se dedică familiei, creşterii copiilor şi atunci am relaxare şi siguranţă. Să pot să dezvolt ceea ce fac. Pentru că e important să ştiu că lângă copiii mei e cineva dedicat 100%. Şi îi şi place, nu o face constrânsă, îi place. Atunci când vin acasă, lucrurile sunt frumoase pentru mine. Ne mai ajută cineva, dar rar, nu avem bonă.
Fiica cea mare are 14 ani şi e foarte înaltă şi foarte frumoasă.
Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică (Sofia, 4 ani şi jumătate) şi cu cea mijlocie (Rita, 10 ani).
Planuri pentru 2019?
Să fiu sănătos. Vreau să îmi iasă acum acest scrurt-metraj la care filmez, o nouă premieră, plus „Românii au talent”, pentru că va fi unul uimitor. Am făcut un film independent, din resurse independente. Am lucrat şi cu Smiley la muzica filmului.

8-foto-2-2-pavel-bartos-fiice.jpg

Este topit după fetele lui, Eva (14 ani), Sofia (4 ani) şi Rita (10 ani)

Te consideri iubit de public?
Mă consider cel mai iubit de cei din familia mea şi asta e tot ce contează. Şi da, mă consider unul dintre cei plăcuţi de cei din jur. Pentru că văd zâmbetele celor din jur, celor cu care mă văd pe stradă. Mulţi vin şi vor să mă strângă în braţe.   
Care sunt plăcerile tale ascunse?
Să dorm. Şi abia aştept să vină Sărbătorile, să mănânc salată de boeuf, produsele tradiţionale, cozonacii de Crăciun. Îmi place tot ce ţine de Crăciun, este Sărbătoarea mea preferată.      
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1