Pavel Bartoș, cele trei fiice și soția. Imaginea care a "topit" Internetul de Anul Nou

pavel-bartos-familie-fete-sotie-revelion.jpg

pavel bartos familie
Pavel Bartoș, alături de fiicele sale și de soția Anca
Foto: Instagram

Nu este darnic cu imaginile din intimitatea sa, dar atunci când o face primește "un potop" de like-uri și de inimioare pe rețelele sociale. Pavel Bartoș, personaj carismatic și iubit de public, ne-a arătat ce mari și frumoase s-au făcut fetele lui.

E ca un titirez, de dimineaţă până seara. Pavel Bartoş (43 de ani) duce pe umeri sarcini pe care alţii nu le au într-o viaţă întreagă. Pe lângă emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, starul de la PRO TV joacă şi în piese de teatru pe bandă rulantă, dar prezintă şi evenimente în toată ţara. Tot efortul, pentru cele trei fiice superbe pe care le are acasă, dar și pentru soția sa, care este o mamă-eroină. Lângă cele patru comori din viața lui l-a prins și Anul Nou, iar Pavel a făcut un gest rar, ținând cont că nu își expune familia prea des. A pus o poză pe Instagram, în care apare costumat de petrecerea de Anul Nou, alături de soția Anca și de cele trei fiice ale lor, Eva (14 ani), (Sofia, 4 ani şi jumătate) şi Rita (10 ani). Toate trei seamănă leit cu starul de la PRO TV, care ne-a vorbit, într-un interviu recent, cât de mult se bazează pe ajutorul soției sale. "Ea e stâlpul de bază. Mai are şi ea nişte mici afaceri ale ei, însă principala ei grijă e familia. Şi ăsta este marele meu noroc. Că ea se dedică familiei, creşterii copiilor şi atunci am relaxare şi siguranţă. Pentru că e important să ştiu că lângă copiii mei e cineva dedicat 100%. Şi îi şi place, nu o face constrânsă, îi place", ne povestea Bartoș.

"La mulți ani, 2019. ne dorim să ne ții sănătoși și veseli! Ceea ce vă dorim și vouă"

Loading...

Citește și

  • E ca un titirez, de dimineaţă până seara. Pavel Bartoş duce pe umeri sarcini pe care alţii nu le au într-o viaţă întreagă. Pe lângă emisiunile “Vocea României” şi “Românii au talent”, starul de la PRO TV joacă şi în piese de teatru pe bandă rulantă, dar prezintă şi evenimente în toată ţara. Tot efortul, pentru cele trei fiice superbe pe care le are acasă.

  • cine este sotia lui pavel bartos

    Este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la noi, însă lumea vrea neapărat să ştie cine este soţia lui. Pavel Bartoş (40 de ani) este mai mult decât discret atunci când vine vorba despre viaţa lui personală, iar atunci când face declaraţii, nu dezvăluie prea multe detalii. Acesta este şi motivul pentru care vor să o cunoască.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1