Paula Chirilă, despre cele mai grele momente de la Ultimul Trib: «Mâncam și cartoane de foame»

paula-chirila-ultimul-trib.jpg

Paula Chirilă a vorbit despre momentele mai puțin plăcute prin care a trecut în cadrul competiției Ultimul Trib
Foto Instagram

Paula Chirilă a fost invitată în platoul unei emisiuni, unde a vorbit despre experiența sa din cadrul emisiunii Ultimul Trib. Actrița a dezvăluit că a trecut prin momente mai puțin plăcute, fiind nevoită să mănânce orice se putea, din cauza lipsei de hrană. Aceasta a mărturisit că emisiunea de la Antena 1 a reprezentat una dintre provocările vieții sale.

Deși a plecat cu gânduri optimiste din România către Madagascar, se pare că Paula Chirilă a dezvăluit câteva detalii neștiute, din culisele emisiunii Antenei 1. Actrița a declarat că nu se aștepta să-i fie atât de greu să se descurce și să se adapteze criteriilor concursului. După eliminarea sa din competiție, aceasta a povestit că a trecut prin momente dificile în perioada cât a concurat la Ultimul Trib. Totuși, vedeta consideră că participarea la această emisiune a fost provocarea vieții sale. 

Paula Chirilă, despre experiența sa la Ultimul Trib 

„De nebună ce sunt m-am dus. N-am știut că va fi provocarea vieții mele, că va fi atât de greu. Îmi place aventura, partea cu băștinașii mi-a plăcut foarte tare, ne-am distrat. A fost pe bune, am mâncat de pe jos, mâncam și cartoane de foame ce îmi era. N-am văzut nici o emisie, nu pot să mă uit unde apar eu. Am avut și multe spectacole și n-am avut timp”, a susținut Paula Chirilă la Antena Stars.

paula-chirila-ultimul-trib-dezvaluiri.jpg

Paula Chirilă a mărturisit că participarea la Ultimul Trib a fost provocarea vieții sale
Foto Instagram

Paula a mărturisit, de asemenea, că a plecat recent într-o „escapadă amoroasă” la Viena, explicând cu zâmbetul pe buze că a găsit din nou dragostea adevărată, după ce fosta ei relație s-a sfârșit printr-un divorț. „Am timp să iubesc și dacă n-am îmi fac. De când m-am despărțit cumva am tras o linie și am făcut un calcul cât timp am avut pentru mine și mi-am dat seama că m-am neglijat”, a explicat actrița. 

concurenti-ultimul-trib.jpg

Paula Chirilă a făcut parte din echipa „Lemurii”
Foto Instagram

Paula Chirilă plecase cu gânduri pozitive către Madagascar

Fiind o fire optimistă, Paula nu s-a gândit nicio clipă că va întâmpina dificultăți în cadrul competiției. Totuși, primele sale impresii legate de Ultimul Trib au fost de natură pozitivă. „Mi-am depășit aici foarte multe limite, am trecut peste multe frici pe care le aveam acasă pentru că aici am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt. Nu am mai fost înconjurată de mama, de prieteni, care să facă lucruri pentru mine, așa că a trebuit să mă descurc și să mă descopăr.

Mi-am făcut și câțiva prieteni, pe care sigur o să îi întâlnesc și după emisiune, oameni dragi sufletului meu datorită felului în care s-au comportat cu mine și cu cei din jur. Am întâlnit o echipă senzațională și am vizitat un ținut pe care probabil altfel nu l-aș fi vizitat, am văzut colțuri ale insulei pe care dacă aș fi cumpărat o excursie probabil nu le-aș fi văzut și am adunat amintiri cât pentru zece vieți!”, declara Paula Chirilă recent, potrivit revistei Viva

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • paula chirila sorin brotnei lemuri la ultimul trib

    Competiţia s-a încheiat pentru Paula Chirilă, care a fost eliminată vineri seara de la "Ultimul Trib". Actriţa a intrat la duel cu Cosmin Pădureanu din echipa Cameleonilor, confruntare din care a ieşit învinsă.

  • Paula Chirilă este plină de optimism cu privire la viitoarea experiență de la Ultimul Trib, emisiune care va debuta în curând la Antena 1. Paula Chirilă crede că plecarea sa în Madagascar, în ”Ultimul Trib”, va fi o aventură demnă de povestit nepoților! Alături de ea, în tribul vedetelor, se avântă și Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie și Sorin Brotnei.