Noi eliminări la «Ultimul trib». Cine a părăsit competiţia din Madagascar

concurentii-din-ultimul-trib-au-avut-prima-confruntare-in-madagascar-18631457.jpg

Camelonii au rămas în număr de cinci, după ce o colegă a părăsit competiţia
Foto:Antena 1

Aventura de la “Ultimul trib” continuă şi vineri, 5 octombrie. După ce joi, 4 octombrie cele trei echipe s-au luptat pentru a câştiga dreptul de a sta la o vilă de lux, iar Crocodilii au ieşit câştigători pentru a doua oară, ceea ce înseamnă ce se vor bucura pentru încă o săptămână de condiţii mai mult decât decente, vineri are loc o altă confruntare.

În urma probelor de joi, Camelonii, echipa oamenilor simpli şi Lemurii, cea vedetelor, au fost nevoite să nominalizeze câte o persoană pentru a participa la etapa eliminatorie. Cameleonii vor fi reprezentaţi de Ema, iar Lemurii de către actriţa Paula Chirilă care a suferit o accidentare destul de gravă la ochi.

untitled.png

Paula Chirilă reprezintă echipa Lemurilor, iar Ema echipa Cameleonilor
Foto: Captură video

Jocul este strâns, căci nici Ema, dar nici Paula nu doresc să îşi părăsească echipa, ci să lupte pentru premiul cel mare de nu mai puţin de 100.000 de euro. Paula are un dezavantaj întrucât nu se simte în deplinătatea forţelor fizice, în schimb Ema este sigură că se va întoarce victorioasă din competiţia directă. 

paula_chirila_lemur.png

paula-chirila
Paula se confruntă cu o problemă de sănătate, dar nu renunţă la competiţie şi la echipa sa, cea a Lemurilor
Foto:Captură video

Echipa Lemurilor s-a confruntat deja cu multe accidentări, Dorian Popa fiind nevoit să plece acasă după ce a suferit o ruptură de ligamente care l-a dus pe patul de spital. În plus, căpitanul Lemurilor, Ionuţ Iftimoaie a căzut în cadrul unei probe de joi, 4 octombrie şi s-a accidentat la unul dintre genunchi, schiopătând.

sfoara_la_inaltime_2.png

foto
Paula a luptat din greu împotriva adversarei sale, Ema
Foto: Captură video

Proba pentru eliminare este una la înălţime, căci concurentele sunt suspendate la câţiva metri buni de pământ, aflându-se într-o sferă confecţionată din sfoară. Din interiorul acelei sfere ele sunt nevoite să se coordoneze perfect pentru a îndeplini sarcinile solicitante de la sol.  

Cea care a ieşit victorioasă şi s-a alăturat echipei, rămănând în continuare în competiţie a fost în cele din urmă Paula Chirilă. Ema a avut probleme de echilibru şi nu a reuşit să îşi menţină calmul. Ea a motivat faptul că a desconsiderat-o pe adversara sa şi că era sigură ca o va putea încinge cu uşurinţă.

untitled.png

Ema s-a despărţit cu lacrimi în ochi de coechipieri
Foto: Captură video

"M-am văzut foarte puternică ieri şi mi-am luat o pauză peste palmă astăzi. Nu mă aşteptam să plec atât de repede, aveam ambiţii mai mari aici, învăţ din greşeli", a declarat Ema la linia de finish, cu lacrimi în ochi. În urma eliminării Emei, echipa Camelonilor a rămas doar cu cinci jucători, având cel mai mic număr de membri dintre cele trei grupe. Echipa Crocodililor este formată din şase oamenii, iar Lemurii au în componenţă şase vedete şi o sportivă. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Prima luptă pentru ”Teritoriu” i-a trimis pe ”Lemuri” în satul tradițional din Madagascar, însă niciunul dintre aceștia nu era pregătit pentru ceea ce îi aștepta acolo, după cum telespectatorii pot vedea joi și vineri, de la ora 20.00, la Antena 1, în ”Ultimul Trib”.

  • Noua emisiune a Antenei 1 promite mult suspans și aventură și aduce cu sine, de asemenea, și un premiu ce îi va face pe cei 21 de concurenți să se lupte atât cu adversarii, cât și cu cele mai mari temeri ale lor. Fiecare participant visează ca la finalul concursului să fie fericitul câștigător al marelui premiu în valoare de 100.000 de euro, iar unii dintre aceștia și-au făcut deja și planuri legate de modul în care doresc să cheltuie frumoasa sumă. Iată în ce vor să investească patru dintre participanții emisiunii „Ultimul Trib”!