Paula Chirilă, primele impresii din Madagascar: «Am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt»

paula_chirila_1.jpg

Ce spune Paula Chirilă despre experiența trăită până acum în Madagascar
Foto Instagram

Noua emisiune a Antenei 1 îi pune deja în dificultate pe curajoșii care s-au aventurat în Madagascar. „Ultimul Trib” vine cu multe provocări noi pentru participanți, care deja au luat contact cu atmosfera competiției. Paula Chirilă a dezvăluit că deși nu a ajuns în Madagascar de multă vreme, deja a fost nevoită să-și înfrunte temerile și să lupte pentru a ieși învingătoare din situațiile limită în care a fost pusă.

Paula Chirilă a susținut că de la sosirea în Madagascar fiecare zi a fost o luptă continuă, mai ales cu ea însãşi. Actrița, care va putea fi văzută în curând în noua emisiune de la Antena 1, „Ultimul Trib”, mărturisește că experiența trăită până în prezent în Madagascar a făcut-o să-și depășească propriile limite și să fie nevoită să-și înfrunte unele dintre cele mai mari temeri.

„Madagascar este un ținut al contrastelor, am întâlnit aici și zone cu o sărăcie incredibilă, oameni care abia își duc traiul, dar și resorturi de lux, peisaje aride, dar și ținuturi fabuloase și vegetație luxuriantă, animale de tot felul, mâncăruri exotice, condimente interesante și feluri de a găti pe care nu le-am mai întâlnit până acum. Am și cules câteva rețete pe care am să le duc acasă și.. mi-e foarte dor de acasă, de fiica mea. Mi-e dor să îi simt mirosul seara când merge la nani, mi-e dor de prietenii mei, de mama, de patul meu confortabil, de lenea care mă lua dimineața când simțeam mirosul de cafea în casă.

ultimul_trib_lemurii.jpg

Paula Chirilă face parte din echipa „Lemurii”
Foto Instagram

Dar și aici este foarte frumos, e o experiență absolut incredibilă, competițiile sunt deosebit de spectaculoase și totul e la limită. Mi-am depășit aici foarte multe limite, am trecut peste multe frici pe care le aveam acasă pentru că aici am fost pusă în situații limită și a trebuit să lupt. Nu am mai fost înconjurată de mama, de prieteni, care să facă lucruri pentru mine, așa că a trebuit să mă descurc și să mă descopăr. Mi-am făcut și câțiva prieteni, pe care sigur o să îi întâlnesc și după emisiune, oameni dragi sufletului meu datorită felului în care s-au comportat cu mine și cu cei din jur. Am întâlnit o echipă senzațională și am vizitat un ținut pe care probabil altfel nu l-aș fi vizitat, am văzut colțuri ale insulei pe care dacă aș fi cumpărat o excursie probabil nu le-aș fi văzut și am adunat amintiri cât pentru zece vieți!”, a susținut Paula Chirilă, conform revistei Viva

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Televiziunile sunt în fierbere pentru grila de toamnă, căci în program şi-au făcut loc şi show-uri de aventură, unde curge multă sudoare pentru premiile consistente puse în joc. Antena 1 tocmai a anunţat vedetele de la “Ultimul trib”, PRO TV construieşte un platou de 15.000 metri pătraţi pentru “Ninja Warrior”, iar la “Exatlon 2” s-au înscris deja peste 12.000 de oameni.

  • Paula Chirilă este plină de optimism cu privire la viitoarea experiență de la Ultimul Trib, emisiune care va debuta în curând la Antena 1. Paula Chirilă crede că plecarea sa în Madagascar, în ”Ultimul Trib”, va fi o aventură demnă de povestit nepoților! Alături de ea, în tribul vedetelor, se avântă și Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie și Sorin Brotnei.