Paul Diaconescu nu-l iartă pe George Burcea că l-a trimis la duel în Ferma: ”Este duplicitar si n-am știut 10 ani”

paul-diaconescu.jpg

paul diaconescu duel ferma
Paul Diaconescu s-a arătat dezamăgit de hotărârile luate de George Burcea la Ferma
foto: PRO TV

Ediția de joia trecută din Ferma (24 septembrie) s-a încheiat în mijlocul unui duel dublu, așa că săptămâna aceasta lucrurile se clarifică. Pe de altă parte, conflictul dintre actorii Paul Diaconescu și George Burcea atinge noi culmi.

"Războiul" dintre Paul și George a început de când cel din urmă a devenit Fermierul Săptămânii și și-a trimis colegul de breaslă în tabăra servitorilor și, mai apoi, la duel. Dezamăgit de cele întâmplate, Paul a răbufnit și s-a plâns că cel pe care îl considera prieten este un om duplicitar, care își urmărește doar propriul scop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de FERMA - Orășeni vs Săteni (@fermaprotv) pe

Conflictul dintre Paul Diaconescu și George Burcea va atinge noi culmi, după ce George le va povesti tuturor că planul lui a fost acela de-al elimina pe Tavi Ciovică și că l-a trimis pe Paul la duel cu încrederea că se va întoarce victorios! Deși se cunosc de atâția ani și sunt prieteni, Paul nu va crede deloc în declarațiile colegului lui și va avea o replică extrem de tăioasă: ”Ăsta e duplicitar și eu n-am știut 10 ani”.

george-burcea-ferma.jpg

george burcea ferma
De când a devenit fermier șef, George Burcea și-a atras antipatii în emisiune
foto: PRO TV

Andreea Antonescu intră în Ferma

andreea_antonescu.jpg

Andreea Antonescu, noul concurent de la Ferma

 

Andreea Antonescu se alătură competiției și va face parte din echipa care va câștiga lupta pentru titlul de fermier șef! ”Mi-am dat seama că nimeni nu s-a bucurat să fiu acolo”, va spune ea după primele minute petrecute în competiție.

Dacă pentru unii dintre concurenți, sosirea Andreei va reprezenta un nou pericol în drumul spre marele premiu, alții vor admite că nici nu o cunosc! Elena Chiriac va avea nevoie de ajutor din partea colegilor pentru a se lămuri cine este ea și ce melodii cânta în anii în care Elena se bucura de copilărie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1