Cine este Paul Diaconescu de la "Ferma" și de ce se războiește cu George Burcea

paul_diaconescu.jpg

Paul Diaconescu, 31 de ani

Actorul Paul Diaconescu, pe care îl vedeți în reality-showul "Ferma: orășeni versus săteni" a devenit cunoscut în showbiz în urmă cu 10 ani, când l-a interpretat pe Vladimir în filmul "Bună, ce faci?". De atunci, a jucat în câteva filme și seriale importante, face teatru și apare în mai multe spoturi publicitare.

Zilele acestea s-a iscat un nou scandal în reality-showul "Ferma: orășeni versus săteni", din cauza faptului că fermierul-șef, George Burcea, l-a propus la duel pe colegul său de breaslă, Paul Diaconescu. Sursele Click! spun că, deși cei doi păreau buni prieteni, George Burcea ar fi gelos pe faptul că Paul "i-a suflat" câteva reclame și apariții în videoclipuri. George și-a explicat nominalizarea, spunând că nu a dorit decât să-l motiveze pe Paul și să-l facă să lupte cât mai mult cu putință.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FERMA - Orășeni vs Săteni (@fermaprotv) on

Paul Diaconescu are succes internațional

Actorul Paul Diaconescu s-a născut în Pucioasa, Dâmboviţa, pe 10 februarie 1989, iar pelicula "Bună! Ce faci?", regizată de Alexandru Maftei, reprezintă debutul său în lungmetraj. Ulterior, a jucat împreună cu iubita lui de atunci, Mădălina Anea, în serialul "Îngeri pierduți", în 2012, și apoi, un an mai târziu, tot cu ea a fost partener în comedia "Mamaia". Joacă apoi în "Lady of Csejte" (2015), "Veni, Vidi, Fugi: I came, I saw, I fled"  (2016), "Comrade Detective / Tovarășul milițian" (2017) și "O secundă" (2021).

În urmă cu doi ani a primit un alt rol în serialul "Triplusec" de la Pro Tv și anul acesta a participat și la emisiunea "iUmor" de la Antena 1, cu care a ajuns în finală.

CLIIMA20140402_0034_1.jpg

2014. Mădălina Anea şi Paul Diaconescu

Pe lângă filme, seriale și castinguri, Paul are apariții în spoturi publicitare pe bandă rulantă. Trebuia să joace și în serialul "Fructul oprit", al Ruxandei Ion, însă a fost schimbat în ultimul moment și înlocuit cu un alt actor. În plus, a avut ocazia să joace alături de celebrul James Marsden. „Am fost dublură în premieră pentru James Marsden (45 de ani). Şi pe el îl cheamă Paul, a fost Cyclops din «X Men», a jucat în «The Notebook» şi «Enchanted». E vedetă la Hollywood şi a venit la noi cu o echipă mare, de la impresar şi PR, la stilist personal. Am filmat pe lângă Bucureşti timp de patru zile, iar eu făceam tot ce trebuia să facă el", ne-a povestit actorul în urmă cu un an.

Citește și:

INTERVIU Paul Diaconescu, concurent la "Ferma": «Am fost operat 3 ore pentru a mi se extirpa o tumoră»

INTERVIU George Burcea, totul despre viața fără Andreea Bălan: "Nu am venit la «Fermă» cu gândul de a mă îndrăgosti"

Loading...

Citește și

  • Cunoscutul actor din „Triplusec”, „Îngeri pierduţi” sau „Mamaia” apare şi în foarte multe reclame în ţară şi în străinătate. Zilele trecute, Paul Diaconescu a fost solicitat să fie dublura celebrul James Marsden, cunoscut mai ales pentru rolul lui Cyclops din „X Men”.

  • elena chiriac ferma

    Cea mai tânără concurentă de la Ferma Orășeni vs. Săteni este Elena Chiriac. Sportiva de 18 ani face parte din echipa Orășenilor și mărturisește că a prins drag de mediul neobișnuit în care a fost nevoită să se adapteze. Frumoasa campioană la taekwondo a aprins deja imaginația a cel puțin unui bărbat din Fermă, Paul Diaconescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1