Cine este Elena Chiriac de la Ferma. Contre cu Andrei Stoica și complimente de la Paul Diaconescu

elena-chiriac-ferma1.jpg

elena chiriac ferma
Elena Chiriac este cea mai tânără concurentă de la Ferma
foto: arhivă personală

Cea mai tânără concurentă de la Ferma Orășeni vs. Săteni este Elena Chiriac. Sportiva de 18 ani face parte din echipa Orășenilor și mărturisește că a prins drag de mediul neobișnuit în care a fost nevoită să se adapteze. Frumoasa campioană la taekwondo a aprins deja imaginația a cel puțin unui bărbat din Fermă, Paul Diaconescu.

Elena s-a născut în București, dar locuiește la Londra, alături de mama ei, unde studiază la Colegiul Westminster Kingsway. Tatăl său este jurnalistul Romeo Chiriac. Bruneta a apărut în reclame, dar și în prezentări de modă. Înainte de a accepta propunerea celor de la Ferma, primise oferta de a face parte și din echipa "Ninja Warrior", emisiune ce a fost difuzată tot la PRO Tv. La momentul acela, Elena nu a acceptat pentru că a preferat să se concentreze pe studii și pe mutarea la Londra.

elena-chiriac-sport.jpg

elena chiriac cupe si medalii
Elena Chiriac are multe cupe și medalii câștigate în competițiile sportive
foto: arhivă personală

Complimente de la Paul Diaconescu și contre cu Andrei Stoica

Experiența din Ferma este una în care să demonstreze că vârsta fragedă nu este un impediment în a-și face treaba. Încă din primele episoade a intrat în câteva contre verbale cu Andrei Stoica, din echipa Sătenilor, dar a și atras complimente și simpatia coechipierului ei, actorul Paul Diaconescu.

Ce spunea Elena Chiriac înainte de a intra în Fermă

elena-chiriac.jpg

elena chiriac
Elena a cochetat cu reclamele și prezentările de modă
foto: arhivă personală

”Faptul că locuiesc într-un oraș cosmopolitan mă face să îmi doresc să mă apropii mai mult de viața pe care au trăit-o bunicii noștri. Știu că pot duce și lupta asta”, spunea Elena înainte de a intra în reality show, bazându-se și pe ambiția sa și pe faptul că nu se dă bătută.

Loading...
 
 

Citește și

  • elena chiriac

    Emisiunea "Ferma: Orășeni versus săteni" pare să fie nu doar locul în care vedetele își testează capacitatea de a depăși provocările pentru a pleca acasă cu premiul cel mare, ci și scena unor confesiuni cel puțin bizare. Dacă George Burcea și-a deschis sufletul în fața colegilor și membrilor echipei și a discutat despre subiectul despărțirii de Andreea Bălan, iată că mai tânără sa colegă, Elena Chiriac a povestit, cu dezinvoltură că nu doar munca fizică îi dă bătăi de cap, ci și un vis recurent.

  • alina puscau in ferma

    Alina Pușcău, model internațional și una dintre cele mai senzuale concurente de la Ferma Orășeni vs. Săteni, a lăsat garda jos într-un moment de senisibilitate maximă și a povestit momentele dureroase pe care le-a trăit în copilărie, dar și detalii legate de relația dificilă pe care a avut-o cu tatăl său.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1