Pantalonii pocnesc pe Mădălin Ionescu. Cum a întinerit prezentatorul de când şi-a schimbat stilul

madalin_ionescu.jpg

madalin ionescu
Mădălin Ionescu a atras atenţia cu pantalonii coloraţi
foto: Blitz

Două femei i-au schimbat gusturile în materie de haine lui Mădălin Ionescu (48 de ani). Prima este Cristina Şişcanu (34 de ani), soţia lui mai tânără cu care trebuie să ţină pasul, iar a doua este stilista Adina Buzatu. Cea din urmă l-a făcut pe prezentatorul tv să renunţe la costumele largi, să fie ceva mai curajos în a purta culori vii şi haine mulate. Fotoreporterii Click! l-au surprins zilele trecute pe omul de televiziune îmbrăcat ca un adolescent, stil care nu-l prinde rău deloc.

Mădălin Ionescu are mare grijă de imaginea lui. Chiar dacă nu mai apare atât de des la televizor, ca pe vremea când făcea cuplu cu Adelina Pestriţu sau Andreea Mantea la Kanal d, fostul prezentator nu a renunţat la sacourile elegante pe care le poartă la evenimentele speciale sau în emisiunile lui online.

adelina-pestritu-si-madalin-ionescu-640x464_0.jpg

madalin ionescu adelina pestritu
Mădălin Ionescu şi Adelina Pestriţu, la începurile lor la Kanal d
Foto: arhivă personală

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Mădălin în timp ce se lupta cu două costume, pe care le returna la mall, la magazinul stilistei Adinei Buzatu, cea care de altfel de ocupă de stilul lui vestimentar de câţiva ani.

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/4

Nu doar hainele pe care prezentatorul le proteja cu huse speciale au atras atenţia trecătorilor, ci şi stilul lui vestimentar de zi cu zi. Mădălin era îmbrăcat cu pantaloni mulaţi, de culoare grena, geacă de piele şi bocanci, ţinută numai bună de urcat pe motor.

Mădălin Ionescu nu se zgârceşte la haine

Derulând filmul înapoi, pe vremea când Mădălin Ionescu prezenta ştirile la Realitatea Tv sau era gazda Acces Direct la Antena 1, putem să observăm o schimbare uriaşă. Pe atunci, prezentatorul, deşi era la fel de elegant, purta haine largi şi sacouri parcă supradimensionate. Acum, Mădălin, la sfatul stilistei Adina Buzatu, îmbracă haine colorate, mult mai tinereşti, stl care i se potriveşte ca o mănuşă.

12_foto-1-4-col-cristina-siscanu-madalin-ionescu.jpg

madalin ionescu cristina siscanu
Mădălin Ionescu ţine pasul cu soţia lui Cristina Şişcanu
Foto: arhivă personală

"Mădălin Ionescu este clientul meu de 10 ani. A venit recent şi a luat mai multe costume pentru că a avut câteva evenimente şi emisiuni online. De obicei, ia mai multe ţinute şi ceea ce nu i se potriveşte returnează. Cumpără doar ce îi vine vine. Îmi place că Mădălin apreciază calitatea şi îşi alege tot timpul haine din stofă fină, sacouri cu lângă şi mătase naturală, fără să facă economii", ne-a povestit celebra stilistă. Un costum la magazinul stilistei costă în jur de 2.500 de lei.         

 

Citeşte şi:

 

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu și-au reînnoit jurămintele de nuntă! Fanii miresei: «Practic, ești in chiloți»

Adevăratul motiv pentru care Mădălin Ionescu s-a retras din televiziune

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Fostul prezentator de la Wowbiz, Mădălin Ionescu, și soția lui, Cristina Șișcanu, au dezvăluit faptul că de mai bine de un an nu mai dorm în același pat. Cei doi au făcut mărturisirea în cadrul noului proiect la care Mădălin lucrează în prezent, și anume un nou format de „emisiune”, publicată pe o rețea de socializare. Iată motivul pentru care cuplul nu mai împarte același pat pe timpul nopții!

  • Mădălin Ionescu a renunțat la ideea de a face televiziune pentru a se ancora într-un nou proiect care îi face plăcere. Fostul prezentator de la Wowbiz a dezvăluit care sunt motivele pentru care alege să lucreze independent momentan, făcând live-uri pe o platformă de socializare, care alcătuiesc emisiunea „Mădălin Ionescu Show”.