Oana Zăvoranu, probleme la filmări într-un costum de baie care îi «sugrumă» sânii

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu
Foto: Antena 1

Oana Zăvoranu debutează oficial marţi (11 septembrie) pe micile ecrane în serialul "Sacrificiul" pentru care a filmat în această vară. Bruneta este protagonista unor secvenţe fierbinţi la piscină într-un costum de baie care îi «sugrumă sânii». Actriţa interpretează un rol negativ în aceast proiect româneasc şi a acceptat tot ce i-a propus echipa de producţie.

Cu o revenire spectaculoasă pe micile ecrane după 15 ani, în "Sacrificiul", noul serial produs de Ruxandra Ion, Oana Zăvoranu (46 de ani) nu s-a dat în lãturi de la nicio provocare, uar dovadă stau scenele de la piscină, în care actriţa a înotat în apa rece ca gheaţa. În serial, bruneta s-a retras de o bună perioadă din viața socială și trăieşte din afacerile pe care le dezvoltă.

oana_piscina_2.jpg

oana zavoranu sacrificiul
Oana Zăvoranu, la filmările de la piscină
Foto: Antena 1

Alături de iubitul ei, Boby (Conrad Mericoffer), Diva, alias Oana Zăvoranu, locuieşte într-o casă spectaculoasă pe malul unui lac cu o priveliște cu adevărat regală. Liniștea lor este însă tulburată când familia Zamfir se mută lângă ei.

Aceasta va fi şi prima scenă în care telespectatorii o vor putea urmări pe Diva, miercuri, de la 20:00, la Antena 1.

"Prima mea secvenţă are loc la piscină. Chiar dacă am filmat la începutul lunii iunie, am avut «norocul» unei zile cu adevărat friguroase. Toată echipa era îmbrăcată gros, iar eu defilam în toată splendoarea în costum de baie.

image00009.jpeg

oana zavoranu
Oana Zăvoranu revine pe micile ecrane
Foto: Antena 1

Momentul culminant a fost săritura în piscină, cu nu mai puţin de cinci duble. Am îngheţat în apă şi am răcit, însã am vãzut secvenţele la avanpremiera serialului şi până şi eu, care sunt cel mai aprig critic al meu, pot spune că a meritat tot efortul!”, a declarat Oana Zãvoranu.

Serialul "Sacrificiul" de la Antena 1, difuzat de două ori pe săptămână 

Pe Diva, personajul interpretat de Oana Zăvoranu, telespectatorii o vor putea descoperi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00. "Sacrificiul" este noul proiect pe care Ruxandra Ion îl produce la Antena 1. Serialul este o saga de familie, un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locurispectaculoase din Bucureşti şi din împrejurimi.

 

 

Citeşte şi:

 

Oana Zăvoranu ia în serios rolul din serialul Sacrificiul. Va purta pe micul ecran hainele create de ea

Oana Zăvoranu, primele imagini din noua telenovelă. "Simt că trăiesc, meseria asta e ca un drog"

 

Loading...

Citește și