Oana Zăvoranu, primele imagini din noua telenovelă. "Simt că trăiesc, meseria asta e ca un drog"

oana-zavoranu.jpg

oana zavoranu sexy
Oana Zăvoranu, la un pas să revină în telenovele
foto: arhivă personală

Oana Zăvoranu jubilează și are si motive să fie extrem de fericită. După 14 ani de absență din telenovele, șatena revine într-un serial la Antena 1. Actrița face parte din distribuția filmului "Sacrificiul", proiect cinematografic ce se va difuza din această toamnă. Până atunci, Oana Zăvoranu a publicat imagini de la filmări.

 

Oana Zăvoranu (45 de ani) face parte din serialul "Sacrificiul" de la Antena 1, multe scene fiind filmate la Mogoșoaia. De acolo, vedeta a făcut publice imagini cu ea pe platoul de filmare și le-a mărturisit fanilor că este extrem de fericită. 

oana_zavoranu.jpg

oana zavoranu serial sacrificiul
Oana Zăvoranu, fericită pe platourile de filmare
foto: arhiva personală

"Pe platoul de filmare, când se strigă ACȚIUNE, simt că trăiesc ceva ce nu știu cu ce să compar...e o eliberare de adrenalină care îmi scurtcircuitează toată ființa. Clar meseria asta e ca un drog dacă o iubești, îți vine natural și te identifici cu cea în pielea căreia intri cu totul. Doamne, nici nu am realizat cât de mult mi-a lipsit!", a notat Oana Zăvoranu în dreptul unei imagini cu ea de la filmări.

Serialele în care a jucat Oana Zăvoranu

Încă de anul trecut, „mama telenovelelor”, producătoarea Ruxandra Ion (62 de ani), spunea într-un interviu pentru „OK! Magazine” că şi-ar dori să lucreze din nou cu Oana Zăvoranu. "Oana Zăvoranu se află şi ea în distribuţia noului serialul al Ruxandrei Ion şi merge regulat la filmările care au loc când în Buftea, când în Otopeni sau Băneasa. Oana are un rol important în poveste, mai ales că e vorba de trei familii numeroase”, a povestit pentru Click! o sursă de pe platourile de filmare.

Oana Zăvoranu și Ruxandra Ion au mai lucrat în perioada 2004-2006 pentru proiectele „Numai iubirea” şi „Păcatele Evei”, producţii de succes la Acasă TV. Atunci Oana ar fi renunţat la producţiile de ficţiune din cauza lui Pepe, soţul ei de atunci, care era prea gelos să o lase să se mai pupe cu alţi actori la filmări.

 

Citește și:

 

Oana Zăvoranu, 10.000 € pentru un serial

Pepe, dat în judecată de Oana Zăvoranu, la 8 ani de la divorţ

 

Loading...
 
 

Citește și

  • pepe imi pasa

    Luaţi-vă pachetul cu şerveţele, căci Pepe e hotărât să stârnească emoţii puternice cu noua lui piesă "Îmi pasă", pe care a lansat-o recent. Versurile răscolitoare despre o poveste de dragoste încheiată i-au făcut pe mulţi să creadă că artistul la aproape 8 ani de la divorţul de Oana Zăvoranu încă mai trăieşte în trecut. Artistul a făcut însă lumină şi a explicat cine este cu adevărat femeia, căreia i-a fost dedicat textul

  • oana zavoranu sexy

    Surpriză! Sunt șanse mari ca Oana Zăvoranu (45 de ani), care în ultima perioadă s-a concentrat pe afaceri, să revină la marea ei dragoste, telenovelele, într-un nou proiect al Antenei 1. Cu siguranță, vedeta tânjește după popularitatea înregistrată în 2004, când a fost impecabilă în rolul negativ din serialul ”Numai iubirea” (Acasă TV).