Zăvo s-a bălăcit la piscină cu soţul ei

10-11-vedete-2-col-oana-zavoranu.jpg

Oana și Alex s-au hârjonit în văzul lumii

Oana Zăvoranu s-a răcorit, zilele trecute, la o piscină, pozele postate pe Instagram aducându-i peste 1.000 de like-uri. Ea și soțul ei, Alex Ashraf (31 de ani), au fost în centrul atenției, cei prezenți admirându-i pe cei doi îndrăgostiți în timp ce se sărutau și se hârjoneau.

Oana s-a pozat în costum de baie, etalându-și trupul în toată splendoarea. La 45 de ani,  nu are pic de celulită și nici colăcei, însă se știe că vedeta tv este foarte atentă la dietă și că zilnic face sport, pentru a se menține. Oana a dovedit că este nu numai o actriță talentată (n.r.-ați văzut-o în ”Numai iubirea”), ci și o femeie de afaceri  de succes, ea reușind să vândă peste 10.000 de sticluțe din parfumul ei. 

 

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu a dat o lecție tuturor prietenilor virtuali de pe Instagram. Vedeta știe cum să se aprecieze mai tare decât ar face-o oricine. O prietenă a sfătuit-o să se uite în oglindă și să-și dea singură flori. Oana Zăvoranu a publicat un mesaj pe rețelele de socializare care a ridicat multe semne de întrebare.

  • Oana Zăvoranu a știut bine cum să investească banii și care sunt domeniile de afaceri care i-ar aduce cel mai mult profit vedetei. Zăvo și-a lansat în urmă cu mai multe luni parfumul cu care se mândrește și care poartă numele zilei ei de naștere. Oana Zăvoranu a mărturisit pentru emisiunea de pe Youtube a lui Cristi Brancu faptul că a căștigat de pe urma parfumului mai mulți bani decât cei investiți.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1