Oana Roman, ședință foto sexy, după despărțirea de soț! A pozat în lenjerie intimă

oanar-man3.jpg

Oana Roman, ședință foto sexy, după despărțirea de soț!
Foto: Arhivă personală

Oana Roman și-a luat prin surprindere urmăritorii virtuali, după ce la doar o zi după ce a anunțat că ea și soțul ei s-au separat, a decis să lase deoparte tristețea și să publice câteva imagini sexy pe contul personal de socializare, efectuate în cadrul unei ședințe foto.

Chiar dacă și-a anunțat recent separarea de soțul și tatăl fetiței ei, Marius Elisei, se pare că Oana Roman nu se lasă atât de ușor doborâtă de greutăți. Astfel, la doar câteva zile de la anunț, fiica lui Petre Roman a fost protagonista unei ședințe foto sexy, în care a purtat lenjerie intimă și un decolteu impresionant. Alături de ea, în acealași context, au mai pozat și alte vedete autohtone, printre care și Natalia Mateuț și Vica Blochina.

Oana Roman a pozat în lenjerie intimă, la o zi după anunțul separării de soț

Pe lângă pozele de grup însă, Oana a avut parte și de câteva imagini destinate numai ei, în care fotograful i-a surprins latura senzuală. Aceasta este prima apariție de acest gen, după ce a anunțat că se desparte de soțul ei.

După ce a slăbit câteva kilograme în ultima perioadă, vedeta a acceptat provocarea de a se lăsa fotografiată în ipostaze provocatoare, întinsă pe pat și purtând o ținută sexy. Cu doar o zi înainte însă, Oana își informa prietenii virtuali că ea și partenerul ei, Marius Elisei, au decis să se separe, după 8 ani de mariaj și o fetiță pe care o au împreună, pe nume Isabela. 

oana-roman1.jpg

Oana Roman a pozat în lenjerie
Foto: Arhivă personală

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul. Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită.

oana-roman2.jpg

Foto: Arhivă personală

Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat”, a fost mesajul vedetei, publicat pe rețelele de socializare, pentru a evita eventualele speculații. 

oana-roman5.jpg

Foto: Arhivă personală

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1