Oana Roman, prima reacţie despre zvonul divorţului: «Am decis de comun acord să ne separăm!»

oana_roman.jpg

oana roman moda
Oana Roman a lansat recent prima ei colecţie de rochii
Foto: arhivă personală

Succesul din plan profesional al Oanei Roamn, care recent a debutat în lumea modei, nu se regăseşte şi în viaţa ei sentimentală. Vedeta trece printr-o perioadă de cumpănă în căsnicia cu Marius Elisei. Cei doi au decis pentru moment să se separe, fiind luat în calcul un eventual divorţ.

Oana Roman şi Marius Elisei au luat o pauză în relaţia lor de cuplu, vedeta fiind cea care a făcut anunţul. Apropiaţii lor s-au întrebat de ce în ultima vreme cei doi nu au mai apărut împreună la evenimentele la care au fost invitaţi, iar acum se pare că au aflat şi răspunsul pentru care Marius Elisei lipsea din peisaj. El nu a fost prezent nici la lansarea colecţiei capsulă a Oanei Roman din urmă cu două săptămâni, deşi proiectul ei în modă este un pas important în cariera profesională. Vedeta a explicat pe reţelele sociale că a decis să se separe pentru moment de soţul ei, alimentând zvonurile privind un iminent divorţ care tot au circulat în cercul lor de apropiaţi. Miercuri, Oana Roman a revenit pe Facebook şi a explicat cum stau într-adevăr lucrurile între ea şi tatăl fetiţei lor.    

oana-roman-marius-elisei-fetita.jpg

oana roman, marius elisei
Oana Roman, alături de soțul ei și de fetița lor, când erau fericiţi
Foto: arhivă personală

"În aproape 7 ani de relație am trăit împreună cu Marius momente absolut minunate și fericirea adevărată, dar am avut și momente foarte grele în care amândoi ne am luptat cu boala, cu lipsurile, cu grijile! Aceste încercări și-au pus amprenta asupra noastră și deși am încercat și luptat pentru familia mea, am ajuns în punctul în care între noi lucrurile nu mai funcționează ca și cuplu. Am decis de comun acord să ne separăm! Nu știu dacă pentru totdeauna, asta doar timpul va decide. Scopul nostru comun rămâne acela de a o crește frumos pe Isabela! 

Când părinții mei au divorțat, tata a decis să întrerupă orice fel de comunicare și legătură cu mama, lucru care mi-a cauzat o suferință și o traumă de nedescris. Vreau că Isabela să nu trăiască această suferință și îmi doresc că relația noastră ca părinți să rămână una civilizată și de prietenie în a putea să ne creștem în mod responsabil copilul. (...) Relația noastră de cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm că această separare este unica soluție", a notat Oana Roman. 

Oana Roman şi Marius Elisei, probleme în mariaj şi în 2017    

De-a lungul anilor, cei doi soţi au avut mai multe tentative de a se separa şi de fiecare dată au lansat mesaje cu subânţeles pe reţelele sociale. În 2017, din cauza problemelor financiare, oana Roman şi Marius Elisei ajunseseră într-un impas în căsnicie, dar de fiecare dată au reuşit să treacă peste neînţelegeri şi au rămas să-şi crească fetiţa împreună.  "Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!", scria atunci Oana Roman pe contul ei de Facebook.   

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 ianuarie 2014. cei doi şi-au reînnoit jurămintele în toamna lui 2017, dar la scurt timp au dat de înţeles că se despart din nou. 

 

 

Citeşte şi:

 

Secretul rochiei cu care Oana Roman a avut talie de viespe la nunta Adelinei Pestrițu. Iluzie optică sau super siluetă?

Declarația soțului, care a deranjat-o pe Oana Roman la ziua fiicei lor

 

Loading...

Citește și

  • Oana Roman Marius Elisei fidelitate

    Nori negri s-au adunat din nou deasupra mariajului Oanei Roman cu Marius Eliesei. Cei doi am mai trecut prin câteva episode tensionate şi au fost la un pas de divorţ, dar când toată lumea credea că lucrurile s-au aşezat, mai ales că soţii s-au mutat într-o casă nouă şi spaţioasă, iată că problemele în căsnicia vedetei au revenit. Mesajul mezinei lui Petre Roman de pe reţelele sociale ridică multe semne de întrebare, dar şi absenţa soţului de la câteva evenimente importante în viaţa Oanei Roman, este destul de ciudată.

  • oana roman rochie

    Sâmbătă, 20 iulie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ajuns în fața altarului și au pus în scenă o nuntă spectaculoasă, la care 200 de invitați s-au simțit ca la o petrecere de Oscar. De la aranjamente, muzică, meniu și până la ținutele invitaților, totul a fost plăcut vederii. Dar la fel de plăcută a fost și apariția Oanei Roman, poate vedeta care a îndurat cele mai multe critici, de-a lungul timpului, pe seama siluetei. De data aceasta, mezina fostului premier Petre Roman le-a dat șah mat tuturor și a reușit să fie cea mai spectaculoasă apariție a serii. Dar iată care a fost secretul rochiei bleu ciel, care a rămas pe retina tuturor doamnelor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1