Oana Roman, probleme cu soţul Marius Elisei? Mesajul care anunţă că mariajul se clatină

Oana Roman, Marius Elisei.jpg

Oana Roman Marius Elisei fidelitate
Marius Elisei şi Oana Roman s-au căsătorit civil la 15 ianuarie 2014 şi au făcut nunta la 15 iunie
Foto: PhotoONE Photography

Nori negri s-au adunat din nou deasupra mariajului Oanei Roman cu Marius Eliesei. Cei doi am mai trecut prin câteva episode tensionate şi au fost la un pas de divorţ, dar când toată lumea credea că lucrurile s-au aşezat, mai ales că soţii s-au mutat într-o casă nouă şi spaţioasă, iată că problemele în căsnicia vedetei au revenit. Mesajul mezinei lui Petre Roman de pe reţelele sociale ridică multe semne de întrebare, dar şi absenţa soţului de la câteva evenimente importante în viaţa Oanei Roman, este destul de ciudată.

Nu iese fum fără foc. Se pare că Oana Roman are din nou probleme cu soţul ei, Marius Elisei şi nu se fereşte să ascundă realitatea tristă. În ultima vreme, cei doi nu au mai apărut împreună la evenimente şi nici la lansarea colecţiei capsulă de rochii a vedetei, care a avut loc în urmă cu două săptămâni, oana nu a fost susţinută de tatăl fetiţei sale, Isa.

mihai_mitoseru_si_marius_elisei.jpg

mihai mitoseru marius elisei
Marius Elisei, în compania lui Mihai Mitoşeru, la o şuetă între băieţi
Foto: arhivă personală

Cei doi au preferat ca în ultima lună să aibă activităţi complet diferite. În timp ce vedeta s-a concentrat pe proiectul ei de debut în modă, pe decorarea vilei din Pipera şi a micilor distracţii cu fetiţa ei, Isabela, Marius Elisei a ieşit în compania băieţilor, cu care a petrecut până târziu în noapte.

oana_roman_mesaj.jpg

oana roman mesaj
Acesta este mesajul publicat de Ooana Roman
Foto: Instagram

Ultimul mesaj al Oanei Roman de pe reţelele sociale vine practic ca o confirmare că mariajul ei nu stă chiar pe roze. "Asumat, am rămas doar noi două! Cel puţin deocamdată!", spune vedeta într-o postare. 

oana_roman_fiica.jpg

oana roman fetita isabela
Oana Roman şi fetiţa ei Isabela
Foto: arhivă personală

Şi Marius Elisei lasă să se înţeleagă că cei doi ar avea probleme serioase în căsnicie. În urmă cu doar câteva zile, tânărul a distribuit piesa "Perfect fără tine", a trupei Vama Veche, şi a subliniat că versurile i se potrivesc, cel mai probabil în contextul actual.

Oana Roman şi Marius Elisei, probleme în cuplu şi în 2017    

De-a lungul anilor, cei doi soţi au avut mai multe tentative de a se separa şi de fiecare dată au lansat mesaje cu subânţeles pe reţelele sociale. În 2017, din cauza problemelor financiare, oana Roman şi Marius Elisei ajunseseră într-un impas în căsnicie, dar de fiecare dată au reuşit să treacă peste neînţelegeri şi au rămas să-şi crească fetiţa împreună.  "Am obosit! Vreau linişte, vreau vacanţă, vreau bucurii, cadouri şi lipsă de griji. Vreau răsfăţ. Vreau pace şi linişte!", scria atunci Oana Roman pe contul ei de Facebook.   

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit la 15 ianuarie 2014. cei doi şi-au reînnoit jurămintele în toamna lui 2017, dar la scurt timp au dat de înţeles că se despart din nou. 

 

Citeşte şi: 

 

Declarația soțului, care a deranjat-o pe Oana Roman la ziua fiicei lor

Oana Roman a ajuns direct la spital după botezul fetiței Gabrielei Cristea. Ce a nemulțumit-o pe vedetă

 

Loading...
 
 

Citește și

  • oana roman rochie

    Sâmbătă, 20 iulie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ajuns în fața altarului și au pus în scenă o nuntă spectaculoasă, la care 200 de invitați s-au simțit ca la o petrecere de Oscar. De la aranjamente, muzică, meniu și până la ținutele invitaților, totul a fost plăcut vederii. Dar la fel de plăcută a fost și apariția Oanei Roman, poate vedeta care a îndurat cele mai multe critici, de-a lungul timpului, pe seama siluetei. De data aceasta, mezina fostului premier Petre Roman le-a dat șah mat tuturor și a reușit să fie cea mai spectaculoasă apariție a serii. Dar iată care a fost secretul rochiei bleu ciel, care a rămas pe retina tuturor doamnelor.

  • oana roman

    A fost sărbătoare mare în sânul familiei Roman. Izabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, a împlinit cinci anișori, așa că micuța a primit cadou o petrecere ca-n povești, organizată la un loc de joacă cunoscut din Capitală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1