Oana Roman, fotomodel pentru propria colecție de haine: "O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag"

Citeste tot despre: 

În cinci luni, Oana Roman a slăbit 12 kilograme, reușind să aibă un trup armonios. Recunoaște că se simte foarte bine și a împărtășit rețeta ei de fiecare dată când a fost întrebată: tratamente corporale și cantități mici din orice preparat culinar. Iată că acum, după ce a ajuns la greutatea care o avantajează, Oana Roman a început să se îmbrace altfel: modern, elegant, feminin, astfel încât și-a deschis apetitul pentru o afacere cu haine.

Așadar, în plină pandemie, fata lui Petre Roman și-a deschis o platformă cu haine frumoase, pentru toate măsurile, care se pot găsi atât pe pagina de Instagram, dar și pe site. Se numește MIO, mioboutique.ro, și reprezintă un acronim: inițiala numelui soțului ei, Marius, al fiicei Isabela și al Oanei, dar în același timp pot fi și primele trei litere ale numelui mamei sale, Mioara. Iată că pentru hainele pe care le vinde, manechin a fost chiar Oana. 

1/5

"După ce am muncit pentru alții, am decis să am businessul meu. Un magazin online cu haine de calitate, de la rochițe, până la lenjerie modelatoare, de toate mărimile. Foarte des am fost întrebată pe Instagram sau Facebook de unde îmi cumpăr hainele, motiv pentru care am considerat să deschid acest magazin, dacă tot inspir doamnele cu ținutele mele. Prețurile sunt accesibile, hainele sunt de bună calitate. Am făcut deja ședința foto și urmează să dau drumul și la site. O să mă dedic foarte mult, o fac cu mare drag", a declarat Oana Roman pentru Click! 

Citește și:

Oana Roman, de nerecunoscut pe stradă. A slăbit mult și a trecut la fustițe înflorate de vară

Oana Roman și-a schimbat total garderoba: "În cinci luni am dat jos vreo 12 kg"

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1