Oana Roman, de nerecunoscut pe stradă. A slăbit mult și a trecut la fustițe înflorate de vară

4-oana_roman.jpg

Oana Roman a ieșit din casă îmbrăcată de vară și cu mască asortată
Oana Roman a ieșit din casă îmbrăcată de vară, cu ochelari de soare și cu mască asortată
foto: BLITZ
Citeste tot despre: 

Oana Roman a slăbit foarte mult în ultimul an. De la lună la lună mai scapă de câteva kilograme, iar asta îi dă încredere în ea. Zilele trecute a fost surprinsă la cumpărături printr-un supermarket și un magazin de bricolaj din nordul Capitalei. A întors toate capetele cu ținuta ei.

A trecut deja la ținuta de primăvară-vară. Cu un tricou mulat, o fustiță înflorată și mască asortată, pusă regulamentar la nas, Oana s-a bucurat de soare și de aer curat prin parcarea din fața magazinelor. Nu și-a luat mare lucru, semn că shoppingul a fost mai mult un pretext de a ieși din casă. Ce ne-a impresionat, însă, a fost silueta. Fiica cea mică a fostului premier Petre Roman a slăbit vizibil în ultimul an.

5-oana_roman.jpg

Oana Roman a slăbit în izolare
Oana Roman a slăbit în izolare
foto: BLITZ

„Am dat jos cam 10 kilograme, dar cel mai mult am slăbit în centimetri: 12-14 cm în șolduri și vreo 10 cm în talie. Fac diverse proceduri cu criolipoliza (înghețare) și Vela Shape pentru celulită”, a declarat Oana pentru Click.ro. În același timp și-a adaptat și dieta. A renunțat la paste, pâine albă și prăjeli, în schimb mănâncă des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, citrice și mere. „Țin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. 

6-oana_in_noiembrie.jpg

Așa arăta Oana în urmă cu un an
Așa arăta Oana în urmă cu un an
Loading...
 
 

Citește și

  • Invitată să jurizeze un concurs de miss într-un club, la ore târzii în noapte, Oana Roman a fost atât de „pătrunsă” de eveniment, încât s-a plictisit la maximum.

  • oana roman

    Oana Roman (43 de ani) arată mai bine ca niciodată, a slăbit opt kilograme și a pierdut mai mulți centimetri în talie, în urma unor tratamente la o clinică din Pitești. Noua siluetă, dar și datoriile acumulate în ultima vreme au determinat-o pe vedetă să recurgă la un gest radical. Își vinde rochiile.