Oana Roman, fotomodel după ce a slăbit! Oraşul Ploiești s-a umplut cu pozele ei

oana-roman.jpg

oana roman
Oana Roman, în timpul procedurilor

Oana Roman a reușit imposibilul! Vedeta se află la cea mai bună versiune a ei și nici nu s-a mai chinuit cu diete severe pentru asta. A reușit să dea jos 10 kilograme și să-și subțieze vizibil talia cu ajutorul procedurilor de ordin estetic realizate la o clinică din Ploiești.

Nici n-a visat Oana Roman că va ajunge pe postere uriașe în întreg orașul. Oana a devenit fotomodel pentru femeile din Ploiești, tot orașul fiind împânzit cu panouri publicitate la clinic ape care mezina lui Petre Roman a frecventat-o în ultima vreme. Oana apare dezbrăcată, acoperită doar de un prosop, pentru print-urile publicitare care o înfățișează realizând diverse proceduri.

oana-roman-ploiesti.jpg

oana roman
Posterele cu Oana Roman în tot orașul Ploiești
foto: Click!

Dacă pe vremuri Oana ezita sa dea curs unei astfel de ipostaze, de când a slăbit Oana este mult mai dezinvoltă. ”Am slăbit cam 10 kilograme, dar cel mai mult am slăbit în centimetri: 12-14 cm în șolduri și vreo 10 cm în talie. Fac diverse proceduri cu criolipoliza (înghețare) și Vela Shape pentru celulită”, a declarat Oana pentru Click.ro.

oana-roman1.jpg

oana roman
Oana Roman a slăbit în kilograme și în centimetri

Dietă bazată pe ciorbe, pește și grătare

Oana le-a răspuns și fanilor de pe Instagram la diverse întrebări legate de noua ei siluetă. “Începusem de anul trecut, din februarie, dar acum în toamnă am făcut proceduri și dietă susținut. Nu simt că am mai puțină energie. Dacă asiguri necesarul de proteine și vitamine și te hidratezi îndeajuns ai super energie. Ajută să mănânci nuci, migdale, caju, dar nu în cantități mari. Din dieta mea nu lipsesc cafeaua, apa, ciorba. Nu mănânc mereu același lucru. Evit să mănânc paste, pâine albă, lucruri prăjite în ulei. Mai mănânc câte o înghețată sau un pic de ciocolată. Altfel, consum des supe, ciorbe, fripturi, pește, fructe de mare, mere, citrice”, a declarat Oana Roman.

Citește și:

Oana Roman și-a scos de la suflet și sora, după ce a rupt relația cu tatăl ei

Oana Roman se transformă radical după despărțirea de soț: «Am mai slăbit 8 kg și 10 cm în talie»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1