Oana Radu, un munte de durere! Doar o minune îl mai poate salva pe iubitul său, Alin

oana_radu.jpg

oana radu
Oana Radu speră într-o minune, în ciuda prognosticului rezervat oferit de medici
Foto: Arhivă personală

Oana Radu, în vârstă de 25 de ani, trece prin clipe dificile. În urmă cu o săptămână, iubitul său a suferit arsuri pe 75% din suprafaţa corpului după ce un craiovean a aruncat cu mai multe cocktailuri Molotov pe scara blocului şi în vecini. Artista se roagă pentru o minune, în ciuda faptului că medicii sunt rezervaţi în priviniţa şanselor sale de supravieţuire. Recent ea a oferit un interviu platformei onine wowbiz în care a dezvăluit ultimele veşti despre starea de sănătate a iubitului său.

În urmă cu aproximativ o săptămână, iubitul Oanei, Alin, a fost transportat la spital cu arsuri pe 75 la sută din suprafaţa corpului după ce a căzut victimă unui bărbat care a aruncat, la întâmplare, cu cocktailuri Molotov. Medicii se luptă să îi salveze viaţa, însă sunt foarte rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. În aceste condiţii, Oanei nu îi rămân prea multe alternative, iar artista îşi pune toată speranţa în divinitate. Într-un interviu oferit publicaţiei online wowbiz.ro ea a mărturisit că îşi doreşte ca Alin să se întoarcă cu bine acasă, lângă ea şi căţelul lor.

“Primele trei săptămâni sunt critice și dacă trecem de asta putem avea o speranță. Mă simt foarte rău. Nu îți arde nici să mănânci, nici să dormi, nici să respiri, nici să nimic. Dar știu cât de mult și-ar fi dorit să fiu puternică pentru el. Eram noi doi și restul lumii și sunt aici în fața unui spital. La etajul trei, acolo, sus este el, ultima cameră pe stânga și mă uit în sus și vorbesc cu el și e tragic.

Doctorii sunt foarte rezervați în ceea ce privește șansa lui la viață. Dar nimeni nu e Dumnezeu și eu mă rog la Dumnezeu și nu o să mă lase. Eu nu îmi doresc decât să trăiască și să se bucure de mine și de cățelul nostru. Noi îl așteptăm acasă”, a povestit artista, potrivit wowbiz.ro.

iubit_oana_radu.jpg

iubit oana radu
Alin, iubitul Oanei Radu, a suferit arsuri grave pe 75 la sută din suprafaţa corpului
Foto: Arhivă personală

Nu doar Alin a fost victima persoanei care a înfiorat Craiova din cauza gestului său, ci şi mama acestuia. Femeia a suferit la rândul ei mai multe arsuri grave la nivelul mâinilor, însă se află în afara oricărui pericol, spre deosebire de fiul său, care se zbate între viaţă şi moarte.

Oana Radu, grav accident rutier în 2017

Oana Radu (25 de ani) a trecut şi ea pe lângă moarte în urmă cu doi ani. Artista a avut un grav accident de circulaţie, iar maşina în care se afla a fost luată de la locul incidentului pe platformă. Solista, care a devenit cunoscută după ce a participat cu ani în urmă la concursul muzical "Vocea României" de la Pro Tv, s-a ales cu o zgârietură în frunte, dar iubitul ei care se afla la volan a avut probleme la coaste şi un deget rupt. Atunci, tânărul s-a aruncat peste Oana, aflată pe scaunul din dreapta, şi a protejat-o în momentul impactului. 

Citeşte şi

Coşmar pentru Oana Radu. Iubitul cântăreţei, ars cu benzină: «Rugaţi-vă pentru el!»

Oana Radu, declarații sfâșietoare după ce iubitul ei a fost incendiat: «Este între viață și moarte»

Loading...

Citește și