Oana Radu, declarații sfâșietoare după ce iubitul ei a fost incendiat: «Este între viață și moarte»

oana-radu-iubit.jpg

Oana Radu și-a deschis sufletul și a vorbit despre situația medicala a iubitului ei
Foto Facebook

Oana Radu trece prin momente foarte grele de când iubitul ei a fost incendiat de un individ din Craiova care i-a cauzat arsuri pe 75% din corp. Artista a făcut o serie de declarații cu privire la starea în care se află, însă pare că șansele sale de viață sunt mici.

Iubitul Oanei Radu se află în comă indusă după ce a fost incendiat de un individ din Craiova, cauzându-i arsuri pe corp în proporție de 75%. Artista este sfâșiată de durere știind prin ce trece logodnicul ei de câteva zile bune, el este internat la Spitalul Floreasca. Oana Radu a povestit la Antena Stars ce s-a întâmplat între iubitul ei și Alin, atacatorul, atunci când a aruncat cu combustibil peste el.

"Era nebunul cartierului. Spunea că este Satana. Prietenul meu l-a ajutat mereu, a fost în casă la mama iubitului meu, a mâncat acolo. I-a dat cu o sticlă cu benzină în cap, a explodat şi a luat foc. În dimineaţa aceea s-au întâlnit şi i-a zis, ce faci, mă, te-ai făcut bucureştean? Dar el este un om pe care îl ştii că este nebun şi nu iei în seamă ce zice. Mi-e foarte rău. L-a transferat la Craiova întâi şi apoi cu un elicopter la Bucureşti. Sunt într-o situaţie disperată. Ştiu că dacă ar fi fost aici mi-ar fi spus să lupt", a declarat Oana Radu.

Iubitul Oanei Radu se află în comă indusă

Artista care a devenit celebră după ce a făcut o impresie foarte bună la emisiunea «Vocea României», dar și după ce a slăbit foarte mult, devenind un model pentru tinerii care se confruntă cu aceleași probleme. Acum, viața iubitului ei cu care urma să se și căsătorească s-a schimbat complet, fiind incendiat de un vecin. 

"Acum este în comă indusă, pentru că rănile i-ar face rău dacă ar fi treaz. Este între viaţă şi moarte. Încă nu ştim ce se va întâmpla, medicii sunt foarte rezervaţi. Medicii nu vor să ne dea speranţe şi nici nu vor să ne sperie. Sperăm să fie bine. Nu se poate să-l văd. El are imunitate zero, cu arsuri pe 75 % din corp şi este izolat şi protejat de mediul înconjurător", a spus artista, potrivit spynews.ro.

68424680_367460063951265_8055610947793846272_n_1.jpg

Oana Radu face apel la prietenii virtuali
Foto Instagram

Publicația locală Gazeta de Sud a scris că polițiștii doljeni l-au identificat pe agresorul lui Alin, iubitul solistei Oana Radu (fostă concurentă la "Vocea României" și la "Ferma vedetelor"). Este vorba de Ionuț Răzvan Drăghici, de 32 de ani, care locuieşte în imobilul în care s-a întâmplat incidentul. „Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova“, au comunicat poliţiştii doljeni, potrivit Gazeta de Sud.

Loading...

Citește și