Coşmar pentru Oana Radu. Iubitul cântăreţei, ars cu benzină: «Rugaţi-vă pentru el!»

oana_radu_si_alin.jpg

oana radu iubit
Iubitul Oanei Radu a suferit arsuri pe 75% din suprafața corpului
Foto: arhivă personală

Oana Radu trece prin momente de cumpănă după ce iubitul ei a suferit arsuri grave. Un craiovean a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului și în vecini, iar victimă i-a picat chiar iubitul cântăreţei. Alin este internat, iar artista se roagă neîncetat pentru el. Cei doi şi-au programat nunta anul viitor.

Un incident absolut uluitor s-a petrecut în Craiova. Un bărbat a băgat spaima în blocul în care locuieşte, din cartierul Rovine, scrie publicația ziaruldecraiova.ro.  Acesta a aruncat cu cockteiluri Molotov pe scara blocului și în vecini. Victimă i-a căzut Alin, un tânăr de 30 de ani din oraș, iubitul cântăreței Oana Radu. Alin a fost transportat imediat la spital cu arsuri grave. În aceeași situație s-a aflat și mama acestuia, care a suferit arsuri la nivelul mâinlor. Oana Radu, fostă concurentă la Vocea României, care de-a lungul ultimilor ani a trecut prin transformări spectaculoase, slăbind 60 kg, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook.

iubit_oana_radu.jpg

alin iubit oana radu
Alin, iubitul Oanei Radu, a suferit arsuri grave
Foto: arhivă personală

"Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzină şi foc pe el şi are arsuri foarte grave! Rugaţi-vă pentru el, vă rog din suflet !", a scris Oana Radu. Vecinii tânărului spun că el și Oana Radu urmează să aibă nunta anul viitor. Teribilistul care a creat isterie este cercetat pentru tentativă de omor.

Oana Radu, grav accident rutier în 2017

Oana Radu (25 de ani) a trecut şi ea pe lângă moarte în urmă cu doi ani. Artista a avut un grav accident de circulaţie, iar maşina în care se afla a fost luată de la locul incidentului pe platformă. Solista, care a devenit cunoscută după ce a participat cu ani în urmă la concursul muzical "Vocea României" de la Pro Tv, s-a ales cu o zgârietură în frunte, dar iubitul ei care se afla la volan a avut probleme la coaste şi un deget rupt. Atunci, tânărul s-a aruncat peste Oana, aflată pe scaunul din dreapta, şi a protejat-o în momentul impactului. 

Citeşte şi:

Oana Radu, după accidentul de maşină: "Iubitului meu i s-a făcut dosar penal!"

Ce copilărie tristă a avut Oana Radu. Părăsită de tată la trei săptămâni

 

 

Loading...

Citește și

  • oana radu slabit dieta

    Oana Radu s-a transformat complet în ultimii trei ani de când a reuşit să dea jos 65 de kilograme! Şi-a operat braţele şi şi-a pus silicoane şi nu se opreşte aici. Blonda este dispusă să se supună altor intervenţii estetice pentru a arăta senzaţional. Solista a mărturisit însă că are în continuare grijă ce mânăncă pentru că trebuie să ţină regim toată viaţa.

  • oana radu fatete dinti

    A slăbit 65 de kilograme şi nu se mai opreşte din a face schimbări. Oana Radu a slăbit considerabil, şi-a pus silicoane, iar recent a recurs la faţete dantare. Acum are cel mai frumos zâmbet. Artista a povestit că nu se va opri după acestă intervenţie, ci vrea să intre din nou la bisturiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1