Oana Radu e într-o relație cu antrenorul ei. A pus poze cu el, iar fanii i-au sărit în cap: «Abia ți-a murit iubitul»

oana-radu-iubit3.jpg

Oana Radu și-a refăcut viața amoroasă
Foto: Instagram

Oana Radu s-a afișat cu nou ei iubit pe rețelele de socializare, despre care spunea recent că nu este nimic mai mult decât antrenorul său personal. Internauții au acuzat-o că a mințit atunci când nu a dorit să dezvăluie că are deja un nou partener și i-au reproșat că e cam devreme să își refacă viața, având în vedere că fostul ei iubit a murit doar în urmă cu câteva luni.

În luna septembrie a anului care tocmai a trecut, Oana Radu a trecut prin momente critice atunci când iubitul ei din perioada respectivă, Alin, a încetat din viață după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov. Artista făcea atunci apeluri disperate către oricine putea dona sânge pentru a-l ajuta pe partenerul său, care a stat o perioadă internat în spital. 

Oana Radu și-a refăcut viața amoroasă alături de antrenorul ei de fitness

În ciuda încercărilor medicilor de a-l salva însă, Alin a murit din nefericire, iar Oana se declara în acele momente un munte de durere, scoțând și o piesă pentru cel ce i-a fost iubit. La doar câteva luni distanță de la moartea acestuia însă, se pare că fosta concurentă de la „Vocea României” și-a găsit alinarea în brațele antrenorului său, Cătălin Dobrescu, cu care a publicat și câteva imagini în mediul online, în timp ce cei doi se țineau de mână. 

oana-radu-iubit2.jpg

Oana Radu formează un cuplu cu antrenorul ei de fitness, Cătălin
Foto: Instagram

Deși și-a asumat atunci când a decis să facă noua sa relație publică, probabil că Oana nu se aștepta la valul de critici care a lovit-o la scurt timp după publicarea fotografiilor cu noul ei partener. Urmăritorii virtuali ai artistei i-au lăsat multe mesaje răutăcioase în care „îi băteau obrazul”, având în vedere că Oana Radu a negat speculațiile care au luat amploare după ce se afișa din ce în ce mai mult cu antrenorul ei de fitness. 

Oana Radu a recunoscut în cele din urmă relația cu antrenorul ei. Cei doi au petrecut noaptea dintre ani împreună, iar în dimineața zilei următoare au și publicat câteva fotografii ținându-se de mână. Internauții au luat foc imediat cum au văzut fotografiile, mai ales că artista a negat mereu toate speculațiile și spunea că nu își va putea face o relație prea curând.

oana-radu-iubit1.jpg

Cei doi au publicat deja imagini romantice împreună
Foto: Instagram

„Pai parca nu formai un cuplu cu antrenorul tau, acum sunteți?”, „A reușit să-l uite mai repede. Când a murit iubitul meu mi-au trebuit 2 ani să-mi fac alta relație, iar de uitat nu am cum să-l uit”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților. 

Mai mult, urmăritorii lor au observat că în dreptul unei fotografii cu ei împreună scria că a fost făcută în noimebrie, semn că a mințit atunci când spunea că nu formează un cuplu cu el pe atunci. 

„Daca te uiți la el pe profil prima poza împreună e in noiembrie deci da ... cât timp a apărut la televizor zicea că nu, și ce suferea și plangea”, „Pai ce vrei sa facă? De întors iubitul ei nu se va mai intoarce din pacate...normal ca are dreptul să își refacă viața, mai devreme sau mai tarziu”, „Cam repede pentru o relație, de-abia ți-a murit iubitul”, sunt alte comentarii de pe Instagram. 

Loading...

Citește și

  • oana radu, oana radu iubit, oana radu piesa noua

    În urmă cu aproape 3 luni, Oana Radu dădea vestea cutremurătoare a morţii iubitului ei. Tânărul a fost incendiat cu un cocktail Molotov şi timp de 25 de zile, medicii de la Spitalul Floreasca au încercat să-l salveze, însă corpul lui a cedat. De atunci, cântăreaţa încearcă să-şi revină şi s-a întors pe scenă după ce şi-a anulat o lungă perioadă multe evenimente. Artista a suferit teribil şi a ajuns să aibă probleme mari cu banii din cauza tragediei prin care a trecut, renunţând câteva luni la cariera ei muzicală.

  • Oana Radu a dispărut o perioadă din lumina reflectoarelor, trecând printr-una dintre cele mai grele perioade din viața sa din punct de vedere sentimental și moral, după ce iubitul ei a fost incendiat de către un vecin cu cocktail Molotov, murind în urma tragicului incident.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1