VIDEO Oana Radu își plânge durerea în versuri! Ce melodie i-a dedicat iubitului mort

oana-radu-melodie-iubit.jpg

Oana Radu i-a dedicat iubitului ei decedat o piesă de dragoste
Foto: Captură Video

Oana Radu nu își poate reveni din șocul suferit în urma pierderii iubitului ei, Alin, după ce acesta a fost incendiat de viu în scara blocului și, după câteva săptămâni de spitalizare, a pierdut lupta cu viața. Artista a decis să își strige durerea prin intermediul unei melodii, dedicate celui care i-a fost partener, însă din păcate a încetat din viață.

Iubitul Oanei Radu, Alin, a trăit un adevărat chin în ultimele săptămâni de viață, după ce a fost incendiat de un vecin, în timp ce ieșea din blocul în care se află apartamentul său din Craiova. Tânărul s-a ales cu arsuri pe 75% din suprafața corpului în urma incidentului, iar după câteva săptămâni petrecute în spital în stare critică, acesta a murit în data de 7 septembrie.

Oana Radu i-a dedicat o piesă iubitului decedat 

La trei săptămâni de la moartea iubitului ei, Oana Radu încă nu își revine din șoc și face orice pentru a-i menține fostului ei partener imaginea vie. Cântăreața a decis să-i dedice lui Alin o melodie, pe care o avea pregătită de ceva vreme și știa că este pe placul lui. Alături de piesă, artista a publicat, de asemenea, și un mesaj emoționant. Aceasta a explicat că îi dedică piesa lui Alin pentru că a fost preferata lui și spune că toate sentimentele ei se regăsesc în această nouă melodie.

oana-radu-iubit.jpg

Oana Radu și-a rugat admiratorii să doneze sânge pentru iubitul ei, însă, din păcate, acesta nu a supraviețuit în urma incidentului
Foto: Arhivă personală

„Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat.

Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Am avut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute. Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi.

Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi. Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta. Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine.

Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a spus Oana Radu pe contul personal de Instagram. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1