Oana Lis și-a vindecat toate traumele: “Am fost violată, am vrut să mă sinucid, nu mă simțeam iubită”

oana-lis-facultate_2.jpg

oana lis facultate
Luna viitoare, Oana Lis va susține examenul de licență
foto: arhivă personală

Oana Lis a avut un an excelent, pentru că, la 40 de ani, a reușit să devină licențiată în Psihologie. Este atât de mândră de ea, încât acum își face planuri să deschidă un cabinet. Ea a reușit să își vindece propriile traume, unele cumplite, iar acum crede că îi poate ajuta și pe alții.

Oana Lis (40 de ani) a fost mult timp certată cu membrii familiei ei. Și fratele ei, Ștefan Ungureanu, a fost pe lista neagră. Cei doi s-au împăcat însă recent.

oana-lis-facultate_1.jpg

oana lis facultate
Oana Lis s-a înțeles minunat cu toți colegii mai tineri
foto: arhivă personală

”M-am împăcat cu fratele meu. Ca să vedeți la ce e bună Psihologia asta. Ba mi-a dat și niște bani, că mi-era dator. Încerc să-i iert pe toți cei care mi-au greșit, m-au vorbit de rău. Se știu ei care. Cel mai mult m-a durut când au zis că l-am luat pe Viorel pentru bani. Nu a fost așa. Dovadă că acum când de abia avem bani de medicamente eu nu l-am lăsat.”, a declara6t Oana Lis pentru Click.ro.

Oana Lis: “Un an de zile m-am lupta cu atacurile de panică”

Tot datorită cunoștințelor acumulate, Oana Lis spune că a devenit alt om! Soția fostului primar Viorel Lis (75 de ani) ne-a mărturisit că viața ei s-a schimbat total de când a absolvit cu brio Facultatea de Psihologie. Acum Oana este gata să-și deschidă propriul cabinet.

oana-lis-fara-sutien.jpg

Nici Oana Lis nu se împacă prea bine cu sutienul
Foto: Arhivă personală

”Invit colegii din showbiz la o consultație. Știu ce-l doare pe fiecare. Să vină la terapie. Și eu am făcut terapie, am luat și medicamente cu pumnul când am fost în depresie. Un an de zile m-am luptat cu atacurile de panică. Simțeam că mor. Am vrut să mă sinucid! Nu mă simțeam iubită! Este și din cauză că am fost violată când eram mică (n.r. Oana a fost abuzată de tatăl ei), s-au adunat toate traumele din copilărie. Psihologia m-a vindecat. La 40 de ani nu mă gândeam că mai sunt în stare să fac o facultate, să mai fac ceva cu viața mea. Plângeam că nu am un copil. Acum nu cred că e un capăt de țară dacă nu ai copii. Nu mai pusesem mâna pe o carte de 10 ani”, ne-a povestit Oana Lis.

Citește și:

Oana Lis a absolvit a treia facultate la 40 de ani! “În iulie dau licența, Viorel mă ascultă la lecții!”

Oana Lis și-a dat licența la Psihologie! Ce note a luat la scris și la oral!

 

Loading...

Citește și

  • Au trecut 21 de ani de când Oana (40 ani) l-a cunoscut pe Viorel Lis (75 ani). Amândoi sunt născuți pe 19 martie, dar între ei este o diferență de 35 de ani. Blondina și-a amintit de începuturile relației cu fostul edil al Capitalei, când el era căsătorit cu Tudora Gheorghe care îi dăruise doi copii, un băiat și o fată. Însă Viorel Lis a divorțat la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Oana.

  • Oana Lis (40 de ani) s-a împăcat deja cu ideea că soţul ei, Viorel Lis (75 de ani), îşi doreşte să fie incinerat după trecerea în nefiinţă. Discuţiile pe marginea acestui subiect au început în familia Lis atunci când problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei au început să se agraveze.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1