Oana Lis a absolvit a treia facultate la 40 de ani! “În iulie dau licența, Viorel mă ascultă la lecții!”

oana-lis-facultate_1.jpg

oana lis facultate
Oana Lis s-a înțeles minunat cu toți colegii mai tineri
foto: arhivă personală

Oana Lis e în focuri toată vara! S-a dus vremea când soția fostului primar al Capitalei lenevea pe plaja de la Mamaia, acum Oana stă toată vara cu burta pe carte.

La 40 de ani, Oana Lis este mândră tare, căci tocmai a absolvit cursurile celei de-a treia facultăți, Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității Hyperion, din Capitală. “Am decis să mă reinventez, am trecut prin multe în toți acești ani alături de Viorel, dar problemele m-au făcut mai puternică. De aceea am vrut să fac facultatea de Psihologie, m-a ajutat să înțeleg mai bine oamenii”, a spus Oana.

oana-lis-facultate_2.jpg

oana lis facultate
Luna viitoare, Oana Lis va susține examenul de licență
foto: arhivă personală

În luna iulie, Oana va susține examenul de licență. ”Mai am un hop. Am terminat cu note bune, în primii 15 din facultate, mă aștept ca și la licență să mă prezint la fel de bine. Viorel mă ascultă la lecții“, ne-a declarat Oana, entuziasmată. Soția lui Viorel Lis a absolvit două specializări, cea de Psihologie și cea de Psihoterapie integrativă. În trecut, Oana a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi străine.

Citește și:

Ce pătimaș iubea Viorel Lis acum 20 de ani! Imagini de colecţie şi mesaje pentru amantele tinere

Oana Lis s-a pregătit pentru ce-i mai rău: «Viorel vrea să fie incinerat!»

Loading...
 
 

Citește și

  • Au trecut 21 de ani de când Oana (40 ani) l-a cunoscut pe Viorel Lis (75 ani). Amândoi sunt născuți pe 19 martie, dar între ei este o diferență de 35 de ani. Blondina și-a amintit de începuturile relației cu fostul edil al Capitalei, când el era căsătorit cu Tudora Gheorghe care îi dăruise doi copii, un băiat și o fată. Însă Viorel Lis a divorțat la scurt timp după ce a cunoscut-o pe Oana.

  • oana lis

    De la scandal, la bal! Aşa s-au desfăşurat ostilităţile la ziua de naştere a Oanei Lis, care pe 19 martie a împlinit vârsta de 40 de ani. Soţia lui Viorel Lis a dat mare chef la un restaurant tradiţional românesc, din Capitală, unde şi-a invitat toţi prietenii din showbiz. I-au fost aproape soţul Viorel şi bunica de 91 de ani, din Stoeneşti, Olt, iar show-ul a fost garantat.