Oana Lis s-a accidentat și a fost nevoită să stea în casă: «Primul weekend romantic cu Viorel, în 20 de ani»

viorel_lis_oana_lis.jpg

Oana Lis și-a petrecut mai mult timp acasă din cauza unei accidentări
Foto: Arhivă personală

Oana Lis a vorbit, în cadrul unei emisiuni, despre problemele cu care s-a confruntat în ultima perioadă, după ce s-a accidentat la picior și este nevoită să meargă cu ajutorul cârjelor. Soția fostului edil al Capitalei a dezvăluit și cum decurge în continuare căsnicia sa, dezvăluind în glumă că a avut primul weekend romantic cu Viorel Lis, în 20 de ani.

Oana Lis a trecut recent printr-o perioadă dificilă, după ce soțul ei, Viorel Lis, a avut grave probleme de sănătate. Fostul edil al Capitalei a suferit un accident vascular cerebral, motiv pentru care mai multe zile nu a putut vorbi. Pe lângă problemele le care le înfruntă alături de soțul său, Oana Lis s-a accidentat la picior și poate merge doar cu ajutorul cârjelor, motiv pentru care a fost nevoită să-și petreacă timpul preț de câteva zile numai în casă.

Cu această ocazie, Oana a dezvăluit mai în glumă, mai în serios, că a avut parte de primul weekend romantic în 20 de ani alături de Viorel Lis, cei doi vizionând filme, în camere separate totuși.

oana_lis_si_viorel_lis.jpg

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral
Foto: Arhivă Click!

Oana Lis, weekend romantic cu Viorel Lis

„Suferă baba la frumusețe. Nu mi-a trecut 100%, sper să nu se uite doctorul, trebuia să stau 7-10 zile în casă, dar am stat 3-4, nu am putut să stau mai mult, a fost ceva groaznic pentru mine. A fost primul meu weekend romantic cu Viorel, în 20 de ani. Stăteam fiecare în camera lui, priveam la un film sau la o emisiune, după care ne vedeam în sufragerie și să ni le povestim”, a povestit Oana.

Oana Lis crede că a fost deocheată sau blestemată

Legat de accidentul său, Oana Lis crede că a fost deocheată sau blestemată. „Mi-am dat seama că trebuie să mă bucur de normalitate, pentru că atunci când ești sănătos trebuie să apreciezi la maxim. Mă doare puțin, dar iau antiinflamator, fac recuperare, dar consider că nu e ceva atât de grav și trebuie să mă ridic și să merg. M-am gândit că m-a deocheat cineva, m-a blestemat, pentru că a fost ceva pera absurd, nu am căzut sau altceva”, a mai adăugat soția lui Viorel Lis.

viorel_lis_pacanele.png

Viorel Lis are o mare pasiune: jocul la păcănele
Foto: Arhivă Click!

Viorel Lis încă merge la păcănele

Chiar dacă fostul primar al Capitalei a trecut printr-un accident vascular cerebral, confruntându-se cu probleme de vorbire ulterior, acesta nu renunță la marea lui pasiune: jocul la păcănele.

„Când mă certam cu Viorel îi ziceam: uite, e vina ta, că tu ți-ai dorit să stau acasă. Acum prefer ieșirile cu prietenii la teatru, așa o dată pe an. Merg cu Viorel la păcănele, joacă responsabil. Nu se duce la c**ve, poate să facă altceva”, a declarat Oana Lis la Antena Stars.

 

 

Loading...
 
 

Citește și