Viorel Lis a rămas cu sechele după ultimul accident vascular: «Nu mai vorbeşte!»

viorel_lis.jpg

viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden
Aşa arăta Viorel Lis, după externarea din primăvară
Foto: Arhivă personală

Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează de la o zi la alta, iar soţia fostului edil este foarte îngrijorată în ceea ce îl priveşte. Oana a povestit că fostul primar nu prea mai poate să vorbească, iar dacă o face, oboseşte repede. Ultimul acccident vascular pe care Viorel Lis l-a suferit în primăvară a lăsat urme adânci , care nu mai pot fi şterse cu nimic.

Oana Lis este dărâmată după ce a văzut că starea de sănătate a lui Viorel Lis nu se îmbunătăţeşte cu nimic de atâta timp. Deşi cei doi sunt ca şoarecele cu pisica, blonda resimte efectele tăcerii care s-a aşternut între ei.

oana.jpg

oana lis viorel lis santate
Oana este foarte îngrijorată pentru că soţul ei abia mai reuşeşte să articuleze câteva cuvinte
Foto: arhivă personală

"Preferam să fiu la emisiune cu el chiar dacă eram certaţi, dar trebuie să mă obişnuiesc cu realitatea. A avut probleme de sănătate, ultimul accident vascular a lăsat urme. Nu mai poate vorbi, oboseşte dacă vorbeşte. Mă recunoaşte şi sunt bucuroasă că cognitiv e bine. Îi dau tot felul de vitamine şi el nici nu mai vrea. Fac tot ce pot, merg la biserică, dau cu tămâie, mă rog pentru el, fac lucruri pe care nu le făceam înainte. Mă rog să fiu puternică. El îşi doreşte o ultimă vacanţă împreună. Am fost invitată la ziua unei pritene în Grecia, în Insula Samontraki, dar drumul este lung şi dacă păţeşte ceva în maşină? Ştiu că oameni bătrâni cu afecţiuni grave sunt lăsaţi să zbore, dar şi aici e o problemă! Dacă moare în avion ce mă fac? Încă îl iubesc, îi dau din energia mea şi el m-a ajutat pe mine", a mărturisit Oana Lis la "Răi, da' buni!". Pentru că cei doi stau prost financiar, având ca sursă de venit doar pensia fostului edil, şi nu îşi permit o asistentă la domiciuliu, Viorel Lis este îngrijit doar de Oana.

În vârstă de 74 de ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral la 27 aprilie. 

Loading...
 
 

Citește și