Oana Lis: «Sunt cu Viorel la mare, se simte binişor, vorbeşte, dar mai greu»

11_viorel-lis-3.jpg

Viorel se bălăcește în mare
Citeste tot despre: 

Viorel Lis (74 de ani) și soția lui, Oana, cu 34 de ani mai tânără, se află la Mamaia, unde au profitat de zilele însorite. În timp ce ea și-a afișat pe plajă decolteul imens, fostul edil al Capitalei s-a bălăcit în mare, ca un copil.

 

Oana ne-a vorbit despre starea lui de sănătate: “Viorel se simte binișor, vorbește, dar mai greu. Mă ia plânsul uneori, pe stradă, încerc să mă feresc de el să nu mă vadă că sunt supărată. Acum nici nu ne mai certăm pentru că las de la mine ca să nu se supere și să îi fac rău”, a declarat Oana Lis pentru Click! Viorel a suferit la începutul anului un accident vascular, dar are  probleme și cu diabetul și tensiunea, astfel că, în ultima vreme, el a stat mai mult prin spitale. Soția acestuia nu l-a lăsat la greu, dimpotrivă, nu îl scapă o clipă din ochi nici în acest concediu când, bucuros nevoie mare că se află la mare, Viorel se avântă în valuri. 

loading...
Loading...

Citește și

  • viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden

    Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează de la o zi la alta, iar soţia fostului edil este foarte îngrijorată în ceea ce îl priveşte. Oana a povestit că fostul primar nu prea mai poate să vorbească, iar dacă o face, oboseşte repede. Ultimul acccident vascular pe care Viorel Lis l-a suferit în primăvară a lăsat urme adânci , care nu mai pot fi şterse cu nimic.

  • Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, care cândva se lăfăia în bani şi-şi răsfăţa tânăra soţie, pe Oana Lis, cu blănuri şi vacanţe exotice, se află în impas financiar. Cum veniturile lunare nu sunt suficiente, pentru tratament şi traiul de zi cu zi, el a lăsat din mândrie şi a bătut palma cu o florărie.