O concurentă Exatlon a ajuns în scaun cu rotile la spital! A căzut de la înălțime pe traseu

exatlon.jpg

O concurentă Exatlon s-a accidentat grav în timpul unei probe
Foto Facebook

Competiția de la Exatlon devine din ce în ce mai grea! Se pare că traseele le dau bătăi de cap concurenților din ce în ce mai tare, iar căzăturile se țin lanț. Totuși, pentru o membră a Războinicilor, accidentarea nu a fost una superficială, aceasta având nevoie imediată de atenția amănunțită a medicilor. În ediția de joi, 11 octombie, Corina Petruț a căzut de la înățime în timpul probei și a fost transportată de urgență la spital.

După ce presiunea și stresul din competiție și-au spus cuvântul și unii concurenți au decis să abandoneze de bunăvoie concursul sportiv organizat în Republica Dominicană, se pare că alții n-au de ales și sunt nevoiți să ia o pauză de natură medicală, din cauza accidentărilor. Acesta este și cazul Corinei Petruț, din echipa Războinicilor, care a ajuns de urgență la spital, în urma unei accidentări pe traseu.

corina-petrut-exatlon-scaun-cu-rotile.jpg

Corina Petruț a ajuns la spital în scaun cu rotile, în urma accidentării
Foto Facebook

Corina a căzut de la înălțime și a acuzat imediat o durere puternică în zona spatelui. „Mă doare spatele. Mă doare fix în mijlocul spatelui, sus”, a spus Corina.

Și adversara ei de la Faimoși, Roxana Vancea, a căzut pe traseu în cadrul aceleiași ediții, însă spre deosebire de Corina, aceasta nu a fost rănită grav. Războinica a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale, fiind ulterior transportată la spital.

corina-petrut-accidentare-exatlon.jpg

Corina Petruț s-a accidentat grav pe traseu
Foto Facebook

Declarațiile Corinei Petruț 

„Astăzi la jocul de bani am suferit o accidentare. Când am vrut să intru pe traseu, acea tiroliană cred că mi s-a blocat sau nu a alunecat așa cum trebuie. Eu m-am împiedicat atunci când am văzut că nu alunecă și când am vrut să mă ridic știu că eram cu un genunchi jos și unul ridicat. Iar când am vrut să mă ridic, am dat cu capul în acel inel care era acolo.

Atunci când am căzut am rămas fără aer și atunci m-am speriat destul de tare. Noroc că a venit Alin repede lângă mine și a încercat să mă liniștească. Important este că nu este nimic grav. O să mă recuperez repede, probabil în două trei zile o să fiu aptă de joc și voi intra din nou pe traseu”, a explicat concurenta.

[[{"fid":"3324820","view_mode":"imagine_articol","fields":{"format":"imagine_articol","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":"Corina Petruț speră să se recupereze rapid după accidentare ","field_subtitle[und][0][value]":"Foto: Captură Kanal D"},"type":"media","attributes":{"title":"Corina Petruț speră să se recupereze rapid după accidentare ","class":"media-element file-imagine-articol"}}]]

Lili Sandu și-a dislocat umărul în timpul probelor

Corina Petruț nu este singura care a trecut prin clipe grele în cadrul competiției sportive, care se pare că pune tot mai multă presiune pe concurenți. Fosta concurentă Exatlon, Lili Sandu, a avut și ea parte de o accidentare gravă, mărturisind la momentul respectiv că are nevoie urgentă să ajungă la doctor. După ce a acuzat dureri puternice, Lili și-a anunțat colegii că accidentarea i-a dislocat umărul. „Mi-a sărit umărul iar. L-am pus în apă. O să mă duc la doctor”, declara aceasta cu ceva timp în urmă, în perioada când încă se afla în concurs. Ulterior, aceasta a fost eliminată

Nici concurenții din sezonul 1 Exatlon nu au scăpat de probleme de sănătate și accidentări în timpul desfășurării competiției. Iată cele mai grave incidente care le-au dat de furcă participanților în prima ediție a competiției sportive

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Se pare că sezonul doi al competiției sportive Exatlon este mult mai dificil decât primul! O nouă concurentă a decis să abandoneze concursul, nemaifăcând față provocărilor din Republica Dominicană. Este vorba despre Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil. În cadrul emisiunii de miercuri seară, 10 octombrie, Cosmin Cernat, moderatorul show-ului de televiziune, a explicat care sunt motivele pentru care

  • catalin dumitrescu

    Cătălin Dumitrescu şi-a încheiat duminică, 7 octombrie, parcursul la “Exatlon”, reality-show-ul filmat de Kanal D în Republica Dominicană. A ieşit în urma unei aprige confruntări cu colegul Doru, aşa că acum nu-i rămâne decât să revină la cariera de model şi de instructor de fitness. Click! îţi spune cine este Cătălin Dumitrescu, “războinicul” eliminat de la “Exatlon”.