O concurentă a abandonat competiția Exatlon. Cosmin Cernat a dezvăluit care sunt motivele!

echipa-razboinicilor.jpg

Echipa Războinicilor a mai pierdut încă un membru
Foto Facebook

Se pare că sezonul doi al competiției sportive Exatlon este mult mai dificil decât primul! O nouă concurentă a decis să abandoneze concursul, nemaifăcând față provocărilor din Republica Dominicană. Este vorba despre Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil. În cadrul emisiunii de miercuri seară, 10 octombrie, Cosmin Cernat, moderatorul show-ului de televiziune, a explicat care sunt motivele pentru care

În cadrul emisiunii de miercuri seară, 10 octombrie, Cosmin Cernat, moderatorul show-ului de televiziune, a explicat care sunt motivele pentru care Diana Senteș a luat această decizie neașteptată, având în vedere că a intrat în competiția sportivă destul de recent, alăturându-se Războinicilor atunci când emisiunea era deja în desfășurare de ceva vreme. 

diana-sentes.jpg

Diana Senteș a abandonat competiția Exatlon
Foto Facebook

Motivul pentru care Diana Senteș a părăsit Exatlon 

„Diana Senteş a plecat acasă în România. A încercat, însă nu a reuşit să se adapteze la Exatlon”, a anunțat Cosmin Cernat. „Din păcate, Diana nu a reuşit să se adapteze, e mai sensibilă. Condiţiile de aici au fost mult prea grele pentru ea. Ne pare rău că a plecat, însă cei mai buni să rămână. Îi urăm numai bine, în ceea ce vrea ea să facă în continuare”, a comentat incidentul și Alin, unul dintre colegii Dianei Senteș din echipa Războinicilor.

what-s-up-exatlon.jpg

Cântărețul What's UP a abandonat primul concursul
Foto: Kanal D

Și What's UP a abandonat competiția Exatlon

Diana Senteș, în vârstă de 28 de ani, este instructor de aerobic și pilates și una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil. Aceasta a anunțat la intrarea în competiție că și-a dorit foarte mult să participe la Exatlon, însă se pare că nu s-a putut acomoda cu condițiile dure ale concursului sportiv. Diana nu este prima concurentă care a decis să abandoneze competiția, cântărețul What's UP fiind primul care a făcut acest gest. De asemenea, o altă colegă de-a Dianei Senteș, din echipa Războinicilor, Ana Simia Țăran, a refuzat să mai participe la o probă sportivă, din cauza unei dureri de umăr, fiind astfel, descalificată și emininată. Totuși, colegii săi susțin că a făcut acest lucru în mod intenționat, deoarece ea nu mai suporta tensiunile iscate în echipa lor, din ultima perioadă. 

echipa-razboinicilor2.jpg

În ultima perioadă au existat divergențe în echipa Războinicilor
Foto Facebook

Diana Senteș, ceartă cu colegii la Exatlon

Prezența Dianei Senteș în competiția sportivă a devenit rapid una controversată, după ce aceasta a avut o dispută cu colegul ei de echipă, Doru Meseșan. Totul a început în momentul în care Diana a anunțat că se simte deranjată de mersul prea des la baie al lui Doru. După ce l-a atenționat de câteva ori și a văzut că nu se schimbă nimic, Diana s-a gândit să-i facă o „glumă” lui Doru și i-a „furat” salteaua pe care acesta dormea și a ascuns-o ulterior, el fiind nevoit să doarmă pe jos în acea seară. Acest gest al Dianei a stârnit reacții din partea colegilor săi, din partea foștilor concurenți, precum Giani Kiriță, și, bineînțeles, din partea lui Doru, care a fost extrem de deranjat de incident. 

 

 

Loading...

Citește și