What's UP a părăsit Exatlon după ce s-a certat cu Lili Sandu

40624278_955851264602439_7726795097789956096_n.jpg

What’s UP a părăsit Exatlon
Foto Facebook

What's UP a părăsit competiția Exatlon din cauza unor neînțelegeri pe care le-a avut cu Lili Sandu și alți concurenți. Un alt motiv pentru care el a ales să se retragă din competiție a fost dorul de casă și de soția sa.

Artistul s-a certat foarte tare cu Lili Sandu, iar la începutul competiției el a avut un conflict foarte intens cu un războinic. What’s UP a interpretat greșit niște gesturi pe care războinicul le-a făcut într-un mod jignitor, însă a trecut peste acest episod. 

Anunțul plecării artistului a fost făcut de Cosmin Cernat. 

„A venit momentul să vă explic care este, pe scurt, situatia lui What’s UP. Din pacate, el nu mai poate concura. Exatlonul este un concurs extrem de dificil, cu probe foarte dure. El a hotărât să renunțe. Îi dorim cu totii mult succes în cariera lui artistică”, a fost anuțul făcut de Cosmin Cernat, în ultima ediție difuzată la tv.

El și Lili Sandu s-au ciondănit din cauza unei nuci de cocos pe care ea o spărgea în timp ce artistul dormea.  „Îți spun frumos şi respectuos, nu există respect, dar se cere respect. Nu ai cum să ceri respect când nu oferi respect, asta-i foarte clar”, a țipat el .

Lili Sandu nu a știut că doarme și acesta fiind motivul pentru care ea și-a permis să spargă acea nucă de cocos.  „Nu e vorba de respect aici. Nu știam că dormi, am crezut că stai asa, întins…”, a fost răspunsul ei.

„Nu înțeleg cum tu ai tupeul să te cerți după ce faci gălăgie și trezești oamenii din somn”, a spus What’s UP. „Sunt super corectă, nu începe cu din astea”, i-a zis Lili Sandu.

„Da, mă, știu. Oricum eu nu am dreptate niciodată. Las-o așa! Acum ai drepate, e ceva normal, unul să doarmă și altul să facă gălăgie”, a fost replica acidă a artistului. 

„Da, mă, îmi pare rău că te-am trezit”, a spus actrița într-un final. „Așa trebuia să spui de la început”, i-a spus el. „Păi am spus, dar tu nu ai auzit, că pe tine te iau nervii. Nu auzi când un om își cere scuze”, a continuat ea, iar What’s UP și-a băgat degetele în urechi și a început să cânte. 

Loading...

Citește și