Roxana Vancea se alătură echipei „Faimoșilor”! Fosta iubită a lui Dani Oțil merge la „Războinici”

roxana_vancea_exatlon.jpg

Roxana Vancea, noua concurentă a echipei „Faimoșilor”
Foto: Captură Kanal D

Cele două echipe de concurenți din cadrul competiției sportive Exatlon, „Faimoșii” și „Războinicii”, au avut parte de surprize în ultima perioadă, emisiunea primind noi participanți în timpul ultimelor ediții. Ediția de vineri, 14 septembrie, nu a fost lipsită de astfel de momente, echipele mărindu-se cu încă un mebru, fiecare. Roxana Vancea și Diana Senteș sunt noile conucrente care au intrat în familia „Exatlon”.

Roxana Vancea, antrenor de fitness și fostă asistentă TV, și Diana Senteș, instructor de aerobic și pilates și una dintre fostele iubite ale lui Dani Oțil, sunt cele mai noi concurente de la „Exatlon”. Roxana s-a alăturat echipei „Faimoșilor”, în timp ce Diana a mărit echipa rivalilor, „Războinicii”. Roxana Vancea a intrat sigură pe sine în competiția desfășurată pe plajele din Republica Dominicană, încrezătoare în forma ei fizică, ce o va ajuta să facă față solicitantelor probe ale Exatlonului. Fosta asistentă TV a fost primită cu multe aplauze de către coechipierii săi și a dat și câteva declarații înainte de începerea probelor. Vancea a spus că ca „se hrănește cu provocări” și căeste pregătită să facă parte din echipa „Faimoșilor”, care a primit-o cu brațele deschise.

roxana_vancea_2.jpg

Roxana Vancea s-a alăturat echipei „Faimoșilor”
Foto Instagram

„E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a declarat Roxana Vancea.Aceasta a facut „furori” printre participanți încă de la intrarea în competiție, așa cum a remarcat și Lili Sandu, care a declarat în glumă: „Gata, băieții sunt dați pe spate”, a spus Lili râzând.

diana_sentes.jpg

Diana Senteș s-a alăturat echipei „Războinicilor”
Foto Facebook

Diana Senteș, fosta iubită a lui Dani Oțil,antrenor de aerobic și pilates, este noua concurentă din echipa „Războinicilor”. „Numele meu este Diana, am 28 de ani. În prezent sunt antrenor într-un club din București. Mi-am dorit foarte mult să ajung la Exatlon”, s-a prezentat aceasta în momentul intrării în competiție.

roxana_si_diana.jpg

Noile concurente Exatlon
Foto: Captură Kanal D

 

Loading...

Citește și

  • naomi musca de la exatlon

    În cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Exatlon” de la Kanal D şi-a făcut loc şi o concurentă sexy, dar cu ceva probleme. Este vorba de Naomi, cea care a fost „botezată” Kim Kardashian de Republica Dominicană datorită posteriorului proeminent. Din păcate, tânăra Naomi Muscă are câteva probleme pe care trebuie să le depăşească.

  • concurenti exatlon

    Reality-showul “Exatlon” de la Kanal D, filmat în Republica Dominicană, a revenit pe micile ecrane cu sezonul doi şi cu multe surprize. După plecarea solistului What’s Up şi a baschetbalistului Adrian Blidaru, iată că cei rămaşi în competiţie au avut parte de o surpriză miercuri seara.