Nicoleta Luciu, campioana operațiilor estetice, șochează: «Mi-am alungit dinții»

12-13-vedete-nico.jpg

Nicoleta Luciu arată impecabil la 39 de ani. Are implant mamar şi şi-a mărit fundul cu propria grăsime
foto: Casino

De câţiva ani, Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor. S-a mutat la Miercurea-Ciuc şi se ocupă de familia ei, iar uneori mai apare pe reţelele sociale pentru a se lăuda cu câte-o intervenţie estetică. De curând, bruneta a trecut şi pe la cabinetul medicului stomatolog pentru alungirea dinţilor, cu 2,5 milimetri.

În 2013, după ce a devenit mamă a doua oară, Nicoleta Luciu (39 de ani) a renunţat la evenimentele mondene şi la tv  şi s-a mutat la o distanţă de aproape 300 de kilometri de Bucureşti, tocmai în Miercurea-Ciuc, dedicându-se în totalitate vieţii de mămică. Singurele ei vizite la Bucureşti au fost pentru a se întâlni cu sora mai mică, Iuliana, dar şi pentru anumite intervenţii estetice. Cea mai recentă intervenţie este la nivelul dinţilor, pe care şi-a făcut-o după Sărbători.

“Eu săptămânal vin în Bucureşti pentru dantură. Mi-am făcut detartraj, albire, mi-am alungit dinţii. Am avut primele zile probleme cu rostirea literei «s», dar a trecut, sunt foarte bine”, a declarat Nicoleta Luciu pentru Click! Medicul Aldo Vittorio Novello, care a tratat-o, ne-a povestit despre celebra lui pacientă. “Se pot alungi dinţii în mai multe moduri. În loc de faţete dentare se poate opta pentru faţetare din compozit. Această tehnică nu obligă pacientul să îşi şlefuiască dinţii atât de mult încât să îi distrugă. Nicoleta şi-a făcut cei patru dinţi din faţă, de sus. Cam 2,5 milimetri i-a alungit, iar procedura pentru fiecare dintre ei este 80 de euro, în total a costat cam 400 de euro”. Mulţumită de rezultat, Nicoleta Luciu şi-a postat pe reţelele sociale imagini cu noul zâmbet.

Dar aceasta nu este singura intervenţie pe care şi-a făcut-o Nicoleta, care acum 20 de ani a fost ”Miss România”. În 2012, la un an de când a născut tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, diva de la Miercurea Ciuc şi-a pus silicoane gigant, însă nu a fost o alegere prea bună pentru că a început să aibă dureri de spate din cauza greutăţii implanturilor.

La începutul anului 2014 şi-a făcut o nouă operaţie şi a optat pentru implanturi mici, iar în 2017 şi-a făcut şi o intervenţie de mărire a feselor cu grăsime proprie. O intervenţie complicată la nivelul sânilor ajunge la preţul de 6.000 de euro, iar pentru mărirea feselor, la 4.000 de euro. În total, pentu toate acestea Nicoleta ar fi trebuit să plătească 16.500 de euro, însă a beneficiat gratuit de ele, printr-un contract de promovare a clinicilor respective. 

Citeşte şi

Nicoleta Luciu și-a «reparat» fața și picioarele. Urmează silicoanele?

Ce a făcut Nicoleta Luciu pentru fese de braziliancă, la restaurantul lui Nea Mărin

 

Vedeta are mare grijă de tenul ei!

După ce s-a luptat mult timp cu acneea, vedeta a apelat la o mască miraculoasă, preparată în casă, pe care Nicoleta o aplică de câteva ori pe lună. Este vorba despre o mască nouă, care se pare că a ajutat-o să scape de excesul de sebum, “vinovat” de producerea coşurilor. “Este o mască pe bază de argilă albastră, drojdie de bere şi lapte de casă. Cu acest tratament obişnuiesc să stau 30 de minute. Am observat că petele de la soare sunt estompate, scap de sebum, iar tenul nu mai luceşte. Sebumul este principala cauză a coşurilor şi a bubiţelor care ne tot apar pe faţă”, le mărturisea Nicoleta Luciu fanilor, pe reţelele sociale. Dar ea merge şi la salonul de înfrumuseţare, pentru tratamente revoluţionare.

 

 

Loading...

Citește și

  • nicoleta luciu,

    Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a reușit să ajungă la o greutate de 56 de kg, având o înățime de 1,76 metri, conform spuselor proprii. Totuși, nu ține secretul doar pentru ea, ci alege să dezvăluie metoda la care a apelat.

  • nicoleta luciu sprancene

    De când s-a mutat la Miercurea Ciuc, Nicoleta Luciu a renunţat la cariera în televiziune. Bruneta se ocupă de cei patru copii ai ei şi deşi bătuse palma cu Antena 1 pentru show-ul Asia Express, s-a retras la scurt timp. Recent, însă vedeta a fost surprinsă în cabinetul medicului estetician, de unde a ieşit extrem de zâmbitoare şi cu câteva "îmbunătăţiri" fizice.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1