Nicoleta Luciu și-a «reparat» fața și picioarele. Urmează silicoanele?

18-2-col-tifetz-luciu.jpg

Cu sânii naturali, Nicoleta Luciu a pozat de şase ori în Playboy

Nicoleta Luciu a fost Miss România în 1999 şi s-a consacrat datorită bustului imens, natural, pe care l-a afişat şi în Playboy, de şase ori. A trecut prin chinuri groaznice pentru a-şi păstra eticheta de bombă-sexy, lista operaţiilor şi a intervenţiilor estetice fiind lungă. În 2015 şi-a schimbat silicoanele-gigant, cu unele mai mici, iar acum pare tentată să îşi pună unele revoluţionare.

Nicoleta Luciu (37 ani) face eforturi să-şi păstreze dimensiunile de manechin şi să arate ca o bombă-sexy. Şi-a mărit bustul de două ori, “şi-a reparat” faţa cu botox şi cu acid hialuronic, iar luna trecută a trecut din nou pe la medicul estetician Călin Doboş, unde şi-a făcut mai multe intervenţii pentru regenerarea tenului, dar şi pentru a combate efectul de coajă de portocală din zona coapselor.

18-4-col-luciu-calin-dobos.jpg

Medicul Călin Doboş a aranjat-o pentru vară

“Nicoleta a făcut tratament cu toxină botulinică (n.r. botox), pe care îl face periodic, pentru estomparea ridurilor feţei. Cu această ocazie, am ridicat puţin sprâncenele, apoi am făcut mezoterapie cu acid hialuronic îmbogăţit cu vitamine pentru gât şi zona decolteului. Au urmat nişte injecţii pentru tratarea celulitei de pe coapse, cu substanţe lipolitice”, a explicat chirurgul estetician Călin Doboş.

18-2-col-in-turcia.jpg

Nicoleta în 2015, în Turcia

Dar credeaţi că asta e tot? Nicoleta Luciu, care anul acesta s-a retras de la show-ul „Asia Express” (Antena 1), unde trebuia să participe cu sora ei, s-a lăsat pradă tentaţiei de a-şi schimba silicoanele cu unele nou apărute pe piaţă, foarte lăudate de medicii esteticieni. Momentan este o dorinţă pe care bruneta o ia în calcul şi pe care persoane din anturajul medicului Călin Doboş ne-au confirmat-o. În 2012, după ce i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly, Luciu a optat pentru implanturi cu silicon de 600 ml în fiecare sân. A fost mult prea mult pentru statura ei, durerile de spate erau cumplite, aşa că în decembrie 2015, ea a apelat la medicii unei clinici private din Turcia, pentru a avea decolteu mai mic. Mamă a patru copii, Zsolt Junior şi tripleţii Kim, Karoly şi Kevin, bruneta s-a retras de 3 ani la Miercurea-Ciuc, oraşul natal al soţului ei, Zsolt Csergo.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1