Nicolae Botgros s-a întors la soție după ce a făcut un copil cu iubita. Anișoara Dabija: „Nu regret, e un copil din dragoste”

nicolae-botgros-anisoara-poza-deschidere.jpg

nicolae botgros si anisoara
Nicolae Botgros a devenit tată pentru a doua oară în 2018, iar mama fetiței este colega maestrului, Anișoara Dabija
Sursă foto: Click!

Încurcate sunt căile dragostei! Celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros (68 de ani), a devenit tată în urmă cu trei ani, însă nu cu soția, cu care are o căsnicie de 49 de ani, ci cu...amanta. Cântăreața Anișoara Dabija (38 de ani) este femeia care i-a dăruit maestrului o fetiță, pe care acesta a și recunoscut-o. Cântăreața a rupt tăcerea și a vorbit, în premieră, despre copilul pe care îl are cu celebrul dirijor de peste Prut.

Celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros (68 de ani), s-a trezit prins într-un triunghi amoros! Acesta a devenit pentru a doua oară tătic, acum trei ani, la 65 de ani, însă copilul este făcut cu cântăreața Anișoara Dabija, și nu cu soția, care îi este alături de 49 de ani. Chiar dacă își iubește enorm fetița, pe micuța Nicoleta, care a împlinit 3 anișori în aprilie, Nicolae Botgros a decis să se întoarcă la soția sa, Lidia. 

„Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia”

Anișoara Dabija a vorbit, în premieră, despre copilul pe care-l are cu maestrul și despre povestea lor de amor. ”Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță. Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect. Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor”, a declarat cântăreața Anișoara Dabija pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova.

anisoara-dabija-nicolae-botgros.jpg

anisoara dabija si nicolae botgros
Anișoara Dabija și Nicolae Dabija au păstrat o legătură amicală de dragul fiicei lor, Nicoleta
Sursă foto: Arhivă personală

Nicolae Botgros este topit după fiica pe care i-a dăruit-o Anișoara

Deși maestrul era căsătorit, Nicolae Botgros și Anișoara Dabija au avut o relație amoroasă, din care a rezultat o fetiță, Nicoleta. ”Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese. Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a mai povestit Anișoara Dabija.

Nicolae Botgros, căsătorit de 49 de ani cu Lidia

De altfel, când s-a născut fetița, Nicolae Botgros nu a stat pe gânduri și a recunoscut copilul, în ciuda scandalului mediatic de proporții în care a fost implicat. Maestrul era, la acea vreme, căsătorit cu Lidia, cu care împarte și acum aceeași casă. Fără să nege nici un moment relația cu tânăra Anișoara, Nicolae Botgros a anunțat public că nu are de gând să divorțeze de soția lui, Lidia, cu care este împreună de 49 de ani.

nicolae-botgros-sotie-lidia-bejenaru.jpg

nicolae botgros cu sotia
Nicolae și Lidia sunt căsătoriți de 49 de ani
Sursă foto: Arhivă personală

„Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. Nu a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. Nu s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață. Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu”, a scris, la acea vreme, dirijorul Nicolae Botgros, chiar pe contul lui de socializare.

Anișoara Dabija spune că a trăit un calvar cu fostul soț

Cântăreaţa de peste Prut Anișoara Dabija a fost căsătorită timp de 15 ani cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist respectat în Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova, iar cei doi au împreună doi băieţi minori. Asta nu a împiedicat-o însă pe Anişoara să aibă o relaţie extraconjugală cu Nicolae Borgros şi chiar să-i facă maestruui şi un copil. În martie 2018, cu o lună înainte să nască, femeia şi-a anunţat soţul că vrea să divorţeze de el. Anișoara a dezvăluit abia acum că a trăit un clavar alături de fostul soț. Acesta a fost și motivul pentru care a ajuns să aibă o relație extraconjugală cu Nicolae Botgros. 

anisoara-copii-fost-sot.jpg

anisoara
Anișoara Dabija alături de fostul soț și cei doi băieți ai lor
Sursă foto: Arhivă personală

“Mă șantaja, îmi spunea că mă va face de rușine”

„Este pentru prima oară când vorbesc despre asta. Cel mai grav moment care m-a făcut să mă îndepărtez foarte mult de soțul meu a fost că îmi abuza băieții…Era și verbal, și fizic (violent, n. red.). Am fost și cu copiii, și cu el la psiholog, ca să se rezolve, dar nu s-a rezolvat. Așa era el, violent, Plus, alcoolul.  Mă șantaja, îmi spunea că mă va face de rușine. Dar când a apărut Nicoleta, noi nu mai trăiam împreună, trăiam ca vecini. De ce vorbesc abia acum? Atunci când ne-am despărțit, când mi-am luat copiii și am plecat din casa în care era munca mea, am plecat pentru că nu se mai putea. Iar copiii mei erau atât de fericiți că noi plecăm. Regretam doar faptul că nu am avut curaj să o fac mai devreme. Dar nu am spus până acum, pentru că toată presa vuia, eram pregătită să mă apăr, cu toate dovezile de la poliție, dar cel mic, băiatul, a plâns și mi-a spus să nu mai spun nimănui, pentru că nu voia să știe colegii lui de la școală. Pentru ca ei să nu sufere, nu am zis nimic. Nu au fost 15 ani de căsnicie, noi trăiam separat de doi ani, până am divorțat. Dar locuiam în același apartament pentru că nu voia să plece, dar noi eram doi vecini. Eu eram cu copiii, el era cu… doamna cu care locuiește acum, cu concubina lui”, a mai spus Anișoara Dabija, la „Telemagazin”.

 

Citește și:

https://www.click.ro/vedete/romanesti/bomba-nicolae-botgros-tata-la-65-de-ani-cu-iubita-tinerica

https://www.click.ro/vedete/romanesti/nicolae-botgros-ajuns-la-reanimare-din-cauza-coronavirusului-dirijorul-are-o-forma

https://www.click.ro/vedete/romanesti/iubita-maestrului-botgros-divortat-dupa-15-ani-de-casnicie

https://www.click.ro/vedete/romanesti/nicolae-botgros-si-recunoscut-copilul-secret-dar-nu-divorteaza-aniversam-49-de-ani

https://www.click.ro/vedete/romanesti/nicolae-botgros-primele-declaratii-despre-fiica-secreta-si-parasit-sotia-pentru

Loading...
 
 

Citește și

  • nicolae botgros

    Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, a fost depistat pozitiv cu noul virus în urmă cu câteva zile și internat la Spitalul de Urgență Chișinău. Se pare că acesta prezintă o formă severă bolii, iar medicii au decis ca el să fie ținut sub supraveghere în secția Reanimare.

  • Cupidon a lovit din plin! Deși este căsătorit de 47 de ani și are o căsnicie solidă, Nicolae Botgros pare să trăiască o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el. Mai mult, colegii de breaslă ai artistului spun că Anișoara Dabija a născut în aprilie o fetiță, pe care celebrul dirijor din Republica Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros! Oficial, artistul nu comentează această poveste.

  • Cel mai respectat și lăudat artist a povestit în premieră despre fetița pe care o are cu solista Anișoara Dabija, femeia cu care a avut o relație extragonjugală. Este vorba despre celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros (67 de ani), care, în urmă cu doi ani, a devenit din nou tătic. Își adoră fetița, pe Nicoleta, o mogâldeață plină de energie.

  • ana dabija

    Povestea cu iz de amântlâc dintre Nicolae Botgros şi Anoşoara Dabija a zdruncinat din temelii căsnicia celebrului dirijor. Maestrul are o relaţia solidă de 47 de ani cu soţia sa, dar şi un copil cu iubita mai tânără cu 27 de ani, lucru pe care de altfel, femeia nu l-a negat. Contactată de Click!, cea care l-a făcut din nou tătic pe Botgros a recunoscut că este mama unei fetiţe.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1