Nicolae Botgros a ajuns la Reanimare din cauza coronavirusului. Dirijorul are o formă severă de COVID-19

nicolae0borgros-deschidere.jpg

nicolae botgros
Nicolae Botgros a fost internat la Spitalul de Urgență Chișinău, în secția Reanimare
Sursă foto: Arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, a fost depistat pozitiv cu noul virus în urmă cu câteva zile și internat la Spitalul de Urgență Chișinău. Se pare că acesta prezintă o formă severă bolii, iar medicii au decis ca el să fie ținut sub supraveghere în secția Reanimare.

Anunțul infectării lui Nicolae Botgros cu noul virus a fost făcut de fiul artistului, în urmă cu trei zile. El a precizat că mai mulți membri ai Orchestrei Naționale de Muzică Populară "Lăutarii" au fost depistați pozitiv. De altfel, atât fiul artistului cât și soția dirijorului se află în izolare la domiciliu, fiind la rândul lor testați pozitiv. 

nicolae-botgros-lidia-bejenaru-sotie_1.jpg

nicolae botgros si sotia sa
Nicolae Botgros și soția sa, solista de muzică populară Lidia Bejenaru
Sursă foto: Arhivă personală

Potrivit declarațiilor oferite de către Corneliu Botgros, starea de sănătate a tatălui său este una stabilă, însă destul de gravă întrucât medicii au decis ca acesta să fie tratat în secția de Reanimare a spitalului. „Nu am legătură cu el personal, doar cu șeful spitalului. Starea rămâne complicată”, a declarat Corneliu Botgros pentru stiri.md.

borgros_si_fiul_lui_corneliu_botgros_0.jpg

botgros
Corneliu Botgros, fiul dirijorului, este la rândul său infectat cu noul virus
Sursă foto: Arhivă personală

„În prezent Nicolae Botgros face o formă severă de COVID-19 și este internat în Secția Reanimare. Tratamentele sunt coordonate multidisciplinar cu cei mai buni specialiști din țară”, a comunicat Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgentă. 

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • nicolae botgros

    Maestrul Nicolae Botgros, conducătorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară "Lăutarii",din Republica Moldova, a fost depistat poizitiv cu noul virus. Artistul a fost internat la Spitalul de Urgență Chișinău, iar starea sa de sănătate este stabilă, deși există câteva complicații, potrivit fiului acestuia, Corneliu Botgros.

  • Cupidon a lovit din plin! Deși este căsătorit de 47 de ani și are o căsnicie solidă, Nicolae Botgros pare să trăiască o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el. Mai mult, colegii de breaslă ai artistului spun că Anișoara Dabija a născut în aprilie o fetiță, pe care celebrul dirijor din Republica Moldova a recunoscut-o și căreia i-a dat numele lui: Nicoleta Botgros! Oficial, artistul nu comentează această poveste.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5