Nicolae Botgros, primele declarații despre fiica secretă. Și-ar fi părăsit soția pentru solista care l-a făcut tată la 65 de ani

nicolae-botgros-fiica.jpg

Nicolae Botgros este topit după micuța Nicoleta
foto: Facebook

Cel mai respectat și lăudat artist a povestit în premieră despre fetița pe care o are cu solista Anișoara Dabija, femeia cu care a avut o relație extragonjugală. Este vorba despre celebrul compozitor și dirijor al Orchestrei Lăutarii Chișinău, Nicolae Botgros (67 de ani), care, în urmă cu doi ani, a devenit din nou tătic. Își adoră fetița, pe Nicoleta, o mogâldeață plină de energie.

Pe perioada pandemiei, din cauza anulării spectacolelor, maestrul a avut mai mult timp să se joace cu fiica lui, pe care susține că și-a dorit-o dintotdeauna. Într-un interviu oferit în cadrul emisiunii "Prima oră", de la postul Prime 1, din Chișinău, artistul a făcut declarații în exclusivitate despre fiica secretă: ”Înainte să se nască fiul meu, Cristi, ni se spunea se spunea că este fată și eu mă bucurasem deja, îi găsisem și un nume, Cristina. Desigur că mi-am dorit și o fiică, toată viața, și uite că Dumnezeu până la urmă s-a gândit: Ăsta a muncit, a făcut lucruri frumoase, hai să-i dăm un cadou! Vreau să spun că Nicoleta este sănătoasă, frumoasă, mă bucur de ea și Dumnezeu să-i dea sănătate! Zi de zi mai scoate câte un cuvânt nou, spune câte ceva și ne bucurăm”.

anisoara-dabija-nicolae-botgros_2.jpg

nicolae botgros, anisoara dabija
Anișoara Dabija cântă cu maestrul Nicolae Botgros în orchestra "Lăutarii"
foto: arhivă personală/Facebook

Violonistul e fascinat de micuța lui prințesă: ”Nicoleta adoră muzica populară și țopăie prin casă atunci când aude o piesă de-a părinților săi. Pentru că este o melomană adevărată, tatăl și mama sa, interpreta Anișoara Dabija, i-au dedicat o melodie emoționantă. Nicolae Botgros susține cu mândrie că în casă ”crește o artistă". Deși a fost blamat pentru vârsta înaintată la care a devenit din nou părinte, Nicolae Botgros a încercat să mai nu pună la suflet răutățile oamenilor.

nicolae-botgros-lidia-bejenaru-sotie.jpg

Nicolae Botgros și fosta soție, solista de muzică populară Lidia Bejenaru
Foto: osearaperfecta.md

Mai are un fiu de 44 de ani

Celebrul artist de peste Prut a avut o relație extraconjugala cu artista Anişoara Dabija, care la rândul ei era căsătorită cu instrumentistul Dumitru Guşevatîi, cu care are doi băieți superbi. Cu soția, solista Lidia Bejenaru, Nicolae Botgros are un fiu, Corneliu (44 de ani). Acesta cântă la vioară chiar în orchestra condusă de tatăl lui. În anul 2012, Cornel a divorțat de o cunoscută interpretă de muzică populară, Adriana Ochișanu. Nicolae Botgros și fosta soție, Lidia Bejenaru, s-au iubit 47 de ani.

borgros_si_fiul_lui_corneliu_botgros.jpg

Nicolae, alături de fiul lui, Corneliu ( 44 de ani)
foto: Facebook

Citește și:

Bombă! Nicolae Botgros, tată la 65 de ani cu iubita tinerică

Aurel Tămaș, cu poza iubitei sexy pe scenă. Soția îl așteaptă acasă: “Îl iubesc pentru că este soțul meu”

Loading...

Citește și

  • În luna mai, Click! a scris că solistul de muzică populară Ionuţ Sidău este singur şi îşi caută o ”mândruţă”. Artistul este acum mai fericit ca niciodată: şi-a găsit o iubită mai tânără cu 21 de ani, care acum este şi însărcinată în 3 luni. Sidău nu este singurul cântăreţ care începe o nouă viaţă când alţii se gândesc la pensie.

  • Pentru mine eşti o legendă, o minune! Te-am cunoscut prin intermediul unei casete video cu unul dintre primele concerte ale lui Benone la Chişinău.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1