Nașul Smiley, mesaj adorabil pentru fetița lui Bartoș, de ziua ei

smiley-nas.jpg

Sofia, fetița cea mică a lui Pavel Bartoș, a împlinit 5 anișori
Foto Instagram

Prietenia dintre actorul Pavel Bartoş şi cântărețul Smiley e vestită în lumea mondenă. După ce au petrecut atât de mult timp împreună, cei doi au devenit, între timp, şi rude, după ce artistul a botezat-o pe Sofia, mezina actorului, devenind, astfel, părintele spiritual al celei mici. Mezina familiei Bartoș și-a serbat ziua miercuri, 17 aprilie, iar nașul ei nu putea lipsi de la petrecere.

Cu ocazia zilei de naștere a Sofiei, nașul Smiley a publicat în mediul online o imagine adorabilă alături de micuță, însoțită de un mesaj pe măsură.

„Cu finuța Sofia de ziua ei! La mulți ani, copil minunat!”, a scris Smiley în dreptul fotografiei făcută cu ocazia zilei de naștere a Sofiei. Aceasta a avut parte de o petrecere de neuitat alături de familie și prieteni, că o dată împlinește fiica lui Baroș 5 ani! Evenimentul a avut loc afară, în natură, și a fost animat de clovni, jucării, ședințe de pictură pe față și multă mâncare bună.

Fetița cea mică a lui Pavel Bartoș a împlinit 5 ani

Pavel Bartoș mai are încă două fetițe cu soția lui, Anca Bartoș, Eva (14) și Rita (10). Ele au fost cele care au ales numele frumos al surioarei lor, așa cum dezvăluia actorul, după nașterea mezinei sale. „Pe cea mica o va chema Sofia, nume ales de Eva si Rita”, declara Bartos fericit, imediat dupa ce micuța venise pe lume.

pavel-bartos-fetita-petrecere.jpg

Tăticul Bartoș a filmat fericit frumoasa petrecere
Foto Instagram

Pavel Bartoș este un tătic extrem de mândru și dezvăluia recent că fata lui cea mare a crescut atât de mult încât dacă iese cu ea pe stradă, lumea crede că e iubita lui, nicicum fiica. Eva are 14 ani şi e foarte înaltă şi foarte frumoasă. „Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie”, explica Bartoș pentru Click!

Îndrăgitul actor are parte de mult ajutor din partea soției lui, pe care o consideră ca fiind „principala lui calitate”. „În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă.

Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”, a adăugat acesta.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1