Monica Anghel a obținut permisul auto care-i permite să tracteze remorci pentru cai

monica_la_echitatie_2.jpg

monica anghel alaturi de un cal
Monica Anghel face echitație de nouă ani
foto: arhivă personală

Monica Anghel, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor vedea, în curând, la ”Te cunosc de undeva!”, show în care va face echipă cu fratele ei, Alexandru, a obținut permisul pentru categoria BE, care îi permite să tracteze remorci pentru cai și rulote.

“Am avut foarte multe emoții, cum nici pe scenă n-am avut. Dar am putut să le stăpânesc și m-am descurcat foarte bine atât la sală, cât și la traseu. După traseu, am mai avut o probă de trecut, aceea de cuplare și decuplare de remorcă. Am fost singura femeie care s-a prezentat la examenul pentru această categorie și m-am simțit foarte bine, pentru că nu m-a recunoscut nimeni (râde). Am avut și un instructor foarte bun, Bobi Deneș, care îmi este prieten de 20 de ani. Permisul îmi va veni prin poștă, peste 15 zile, și îmi va permite să tractez remorci pentru cai, rulote și microbuze 8 +1”, spune Monica.

monica_anghel_si_bobi_denes_2.jpg

monica anghel si instructorul ei bobi denes
Monica Anghel, alături de instructorul care a a jutat-o să-și ia permisul BE
foto: arhivă personală

 

Monica Anghel: ”Toți prietenii mei care au cai să apeleze la mine”

Artista și-a dorit să obțină acest permis ca să le poată da o mână de ajutor prietenilor ei posesori de cai, în special lui Nelu Secheli, instructorul ei de echitație. “Toți prietenii mei care au cai să apeleze la mine!”, mai spune Monica, încântată de această reușită a ei.

Mare iubitoare de cai, Monica Anghel face echitație periodic, de aproape nouă ani,  sub îndrumarea lui Nelu Secheli, iar de un an de zile a început să învețe să facă acrobații pe cal, avându-l ca instructor pe maestrul Filimon Iordache.

Monica Anghel va face echipă cu fratele ei, Alexandru, la ”Te cunosc de undeva!”.

alexandru_si_monica_anghel.jpg

monica anghel si fratele ei alexandru
Monica Anghel va face echipă cu fratele ei, Alexandru, la ”Te cunosc de undeva”
foto: Antena 1

 

Citește și:

Monica Anghel, detalii neștiute din căsnicie: «Au început mici gelozii»

Monica Anghel a slăbit, dar sânii au rămas uriași! Ce decolteu de infarct are solista

 

Loading...

Citește și

  • Cântăreaţa de top Monica Anghel (47 de ani), artista care a slăbit peste 30 de kilograme, cu diete riguroase şi cu mult sport, repetă de zor, în această perioadă, pentru noul spectacol de la Circul Metropolitan, în care va cânta şi îşi va demonstra măiestria în echitaţie.

  • monica anghel frate

    Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va reveni la Antena 1, iar filmările sunt în toi. De data aceasta, în premieră, cei 12 concurenți vor intra în concurs astfel: 8 vor urca pe scenă împărțiți în 4 perechi, iar ceilalți 4 vor evolua solo. Premiul pus în joc e de 15.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1