Monica Anghel a slăbit, dar sânii au rămas uriași! Ce decolteu de infarct are solista

m118-19-v-monica-anghel.jpg

Monica și-a pus și gene false, pentru recital

Monica Anghel (47 de ani) arată perfect, după ce a slăbit peste 25 de kilograme, cu dietă și sport. Vedeta s-a văzut nevoită să-și micșoreze porțiile de mâncare, în urma operației de hernie de disc, suferită în 2016, când medicii au sfătuit-o să se subțieze rapid.

Ambițioasă de fel, vedeta a respectat întocmai meniul nutriționistului, care i-a exclus din alimentație zahărul și grăsimile. Rezultatele sunt spectaculoase, însă Monica a trebuit să-și schimbe și garderoba, căci toate hainele cădeau de pe ea.

Celebra solistă și-a postat pe conturile sociale o fotografie în care își etalează bustul generos, după show-ul susținut la Circul ”Metropolitan”, din București, dar și imensele gene false. 

Monica Anghel a slăbit spectaculos 25 de kilograme într-un timp record. Artista susține că procesul a fost unul anevoios, însă rezultatul cu siguranță a meritat orice sacrificiu. Monica a dezvăluit că dieta ei a fost una elaborată de către un nutriționist și că nu a putut fi vorba despre înfometare în cadrul demersului ambițios de a reveni la formele pe care le avea în timpul liceului.

Cele 25 de kilograme au dispărut, însă pe trupul artistei au rămas câteva semne identificate de către medicii esteticieni, care îi recomandă să apeleze la o procedură simplă. La nivelul feţei este vizibil procesul de slăbire, întrucât tenul şi-a pierdut din fermitate. Există însă soluţii şi la acest capitol, iar medicii esteticieni recomandă câteva proceduri esenţiale.

monica-anghel

monica anghel alaturi de tatal sau
Foto:Arhivă personală

Iată care sunt recomandările făcute de către medicii esteticieni! 

”După o slăbire bruscă sau lentă, majoritatea persoanelor se confruntă cu ceea ce numim în termeni populari ”lăsarea pielii”. Este un lucru normal, iar în urma unui consult de specialitate, în funcţie de fiecare persoană, medicul estetician stabileşte anumite proceduri personalizate. Liftingul facial care se realizează cu ajutorul bisturiului sau cu al firelor bioresorbabile este o soluţie pentru a întinde pielea de pe faţă, pentru a scăpa de bărbia dublă. La nivelul ochilor, pentru a îndepărta excesul de piele de pe pleoape, dar şi cearcănele profunde, este recomandată blefaroplastia superioară şi cea inferioară. Evident, injecţiile cu botox sau cele cu acid hialuronic oferă un aspect tineresc şi şterg ridurile de pe chip. Şi buzele au de suferit după o astfel de transformare, deoarece îşi pierd din volum, din fermitate. Aş recomanda injectarea cu acid hialuronic. De asemenea, Terapia Vampir  (PRP) este o procedură cu rezultate bune, întrucât oferă o prospeţime a tenului”, a declarat pentru Click! medicul estetician Andrei Gregorian.

monica-anghel-copil

Foto:Arhivă personală

Monica Anghel, pasionată de echitație

Monica Anghel și-a dorit din copilărie să învețe să călărească, așadar nu a renunțat la visul ei și urmează cursurile unei școli de echitație. Ea are în prezent un instructor foarte cunoscut, Nelu Szekely, de la centrul de echitaţie ”Eden Ranch”, din Baloteşti: «Pasiunea asta am moştenit-o de la tatăl meu. Am avut două experienţe total neplăcute cu caii şi mi-a fost foarte frică de ei, însă Nelu Moroşan, campionul naţional de echitaţie, m-a convins să mă urc din nou în şa», ne-a declarat Monica Anghel.

 

 

Loading...

Citește și

  • Cu o voinţă de fier, Monica Anghel a reuşit să topească nu mai puţin de 30 de kilograme. A slăbit lent, cu sport şi dietă, însă după o astfel de transformare uriaşă, există şi reversul medaliei: excesul de piele. Dar artista nu are motive de îngrijorare, pentru orice există rezolvare, iar medicii esteticieni vin cu soluţii!

  • Vedetele au împânzit conturile de Facebook cu fotografii de la hipodromurile din întreaga ţară. Dintre toţi, cea mai pasionată de acest sport este însă, de departe, Monica Anghel, solista care şi-a uimit fanii cu performanţa de a slăbi peste 30 de kilograme, cu diete riguroase şi cu mult sport. Solista a urcat prima oară pe un cal când era doar o mogâldeaţă, însă nu era unul adevărat.