Ce frate talentat are Monica Anghel! «Am pictat sute de tablouri»

alex_si_monica.jpg

monica anghel frate
Monica Anghel și fratele ei vor fi concurenți la "Te cunosc de undeva"
foto: arhiva personala

Alexandru Anghel, care în această toamnă va face pereche cu sora sa, Monica Anghel, la Antena 1, în cel de-al 14-lea sezon "Te cunosc de undeva", spune că și-a descoperit talentul muzical acum 10 ani, la un club de karaoke. Puțin timp după aceea, urca pe scenă alături de sora sa și de maestrul Ionel Tudor.

Acesta însă nu este singurul talent artistic al lui Alex. Fratele mai mic al Monicăi Anghel este și un pictor talentat. Alex Anghel a pus prima dată mâna pe o pensulă la vârsta de trei ani, primele sale picturi reprezentând personaje de desene animate. În timp, a realizat sute de tablouri, pe care le vinde sau le expune la Grădina Șevaletelor, locul din București destinat copiilor de care se ocupă.

alex.jpg

alex anghel frate monica anghel
Alexandru Anghel a pus prima dată mâna pe o pensulă la vârsta de trei ani

 

“Sunt zile în care energia creativă, bucuria de a picta sunt la cote maxime. Mă conectez exclusiv la activitatea din atelier și ies lucruri foarte frumoase. Subiecte găsesc oricând, oriunde, dintr-un film, o carte, un apus, un răsărit, o discuție, o persoană… Tablourile le vând, le păstrez pentru Grădina Șevaletelor sau le dăruiesc”, mai spune el.

colaj_tablouri.jpg

tablouri alexandru anghel
O parte din creațiile lui Alexandru Anghel

Monica Anghel va face pereche cu fratele său la "Te cunosc de undeva"

Cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va reveni la Antena 1 din toamnă, iar filmările sunt în toi. De data aceasta, în premieră, cei 12 concurenți vor intra în competiție astfel: 8 vor urca pe scenă împărțiți în 4 perechi, iar ceilalți 4 vor evolua solo. Premiul pus în joc e de 15.000 de euro.

În cel de-al 14-lea sezon al show-ului "Te cunosc de undeva", pe scenă vor urca patru perechi de artiști -  Alex și Monica Anghel, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu, Ada și Cornel Palade - pe când ceilalți patru - Bella Santiago, Sorana Darclee Mohamad, Diana Matei și Grigore Gherman - vor evolua individual în fața juraților Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Monica și Alexandru Anghel au slăbit spectaculos

monica_anghel_a_slabit.jpg

monica anghel slaba
Monica Anghel a slăbit spectaculos

 

Atât Monica Anghel, cât și fratele ei, Alexandru, au slăbit spectaculos. Artista a reușit să dea jos 40 de kilograme și a revenit la silueta din liceu. Nu fără un efort susținut și ajutorul unui nutriționist care i-a pus cap la cap un regim corect organizat. Problemele medicale cu care s-a confruntat în trecut au îndemnat-o mai întâi să se opereze la coloană, apoi a decis că trebuie să slăbească. S-a apucat de sport și dietă în octombrie 2017: “Ăsta este doar începutul (n.r. slăbirea). A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece. Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

Monica ne-a oferit și dieta-minune: ”Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10.00 -11.00 mănânc 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, mănânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos”, a încheiat Monica Anghel.

alex_anghel.jpg

alex anghel frate monica anghel
Alex Anghel a dat jos în ultimele două luni opt kilograme și jumătate.
Foto: Antena 1

 

Alex, fratele mai mic cu 12 ani, a dat jos în ultimele două luni opt kilograme și jumătate. “Am reușit să slăbesc cu disciplină și dorința de a arăta mai bine, astfel că am ținut un program constant cu antrenamente fizice și alimentație sănătoasă. Mă simt mai bine când am un mod de viață sănătos”, spune concurentul de la "Te cunosc de undeva".

 

Citește și:

O mai recunoşti? Monica Anghel a dat jos 30 kg în doar zece luni

Monica Anghel și fratele ei au slăbit amândoi și fac echipă la "Te cunosc de undeva"

 

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1