E oficial! Ce super vedetă o înlocuieşte pe Simona Gherghe la «Acces Direct»

a112-13-v-velea-si-gherghe.jpg

Simona Gherghe, alături de Alex Velea, pe vremea când prezentau «Acces direct»

La câteva zile distanţă după ce Simona Gherghe a anunţat că se retrage de la cârma emisiunii Acces Direct, producătorii de la Antena 1 vin şi ei cu veşti noi referitoare la noua prezentatoare. Gazda emisiunii va fi din această toamnă Mirela Vaida, vedeta căreia nu i+a mai fost prelungit contractul cu postul tv din cauza audienţelor slabe înregistrate cu emisiunea matrimonială.

După o perioadă încărcată în care şi-a dedicat timpul creşterii celor trei copiii, Mirela Vaida revine pe micile ecrane, la cârma emisiunii Acces Direct. Anterior, vedeta a trecut print-o mare dezamăgire când din cauza audienţei slabe contractul ei de muncă nu a mai fost prelungit de şefi.

"Am primit cu surprindere şi bucurie propunerea de a fi noul prezentator Acces Direct. Eram pregătită şi îmi doream de ceva timp să mă întorc la viaţa profesionalã, la emisiunile live, la adrenalina pe care televiziunea şi, mai ales, emisiunile zilnice, ţi le oferã!”, a declarat îndrăgita prezentatoare.

Pentru Mirela, propunerea de a prezenta emisiunea a venit cum nu se poate mai bine.

"Cunosc echipa emisiunii, ştiu provocãrile şi momentele dificile pe care le presupune un astfel de format conectat mereu la viaţa sociala, iubesc performanţa şi ma împlineşte munca în echipa. Mai ales ca, de când am primit propunerea de a prelua poziţia de moderator, am lucrat alaturi de echipa şi la câteva schimbari de conţinut. Ne aşteaptă multe lucruri frumoase şi pozitive pe care să le descoperim împreună. Îmi este dor de public şi sper ca publicul să mă primească în casa lui, aşa cum a făcut-o atâţia ani! Pentru asta le mulţumesc! Iar eu, vă asigur, am rămas aceeaşi Mirela, veselă, optimistă, “nebunatică”, empatică, hotărâtã şi, mai ales, vorbãreaţă!!”, a completat Mirela Vaida.

Începând din aceasta toamnã, în fiecare zi, de luni pânã vineri, de la ora 17:00, Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor pentru douã ore în platoul Acces Direct, de la Antena 1.

Mirela Vaida, fără post în televiziune de la începutul anului 

Mirela Vaida este liberă de contract de la începutul acestui an. După 7 ani petrecuţi în marea familie Antena 1, vedetei, la acel moment însărcinată în 7 luni, nu i s-a mai înnoit contractul de muncă. Zvonurile privind retragerea Mirelei de pe post au început să circule din toamna tercută când emisiunea ei „Totul pentru dragoste la bine și la greu” a fost scoasă din grila de programe.

Moderatoarei TV i s-a retras de pe post emisiunea „Totul pentru dragoste la bine și la greu” și nu i s-a oferit o alternativă în schimb, așa cum i se promisese inițial. Astfel, contractul vedetei nu a mai fost înnoit. dar iată că şefii au cântărit mai bine decizia şi au revenit cu o propunere pe care vaida nu a putut să o refuze. recent, Simona Gherghe a anunţat că va renunţa la acest format, dar când se va întoarce în tv o va face tot la Antena 1.  

Citeşte şi:

EXCLUSIV Bombă în televiziune! Simona Gherghe nu mai vrea să se întoarcă la «Acces Direct»

FOTO Copiii Simonei Gherghe, într-o ipostază emoționantă! Mămica a fost externată din spital

 

 

Loading...

Citește și

  • Mirela Vaida este gravidă în luna a șaptea și se gândește chiar să mai rămână gravidă și a patra oară, însă de această dată ea își dorește o fetiță. Mirela Vaida a mărturisit într-un interviu că dacă a rămas gravidă la 37 de ani, ea mai vrea să facă și al patrulea copil până la împlinirea a 40 de ani.

  • Mirela Vaida este însărcinată cu al treilea copil, însă acest lucru nu o oprește să-și îndeplinească toate dorințele! Îndrăgita prezentatoare TV este o femeie curajoasă și nu se lasă speriată de puțină adrenalină, din contră! Zâmbitoare și fericită că a bifat o nouă activtate pe lista sa, Mirela Vaida a împărtășit și cu prietenii săi virtuali activitatea aducătoare de „senzații tari” pe care a desfășurat-o în decursul zilei de joi, 8 noiembrie.