Mirela Vaida lua bătaie de la părinți în copilărie: «Noi am crescut în sistemul vechi»

mirela-vaida-copilarie.jpg

Mirela Vaida a dezvăluit detalii din copilăria sa, mărturisind că primea bătaie de la părinți
Foto: Antena 1

Mirela Vaida, învitată în platoul unei emisiuni, a vorbit despre propria copilărie, amintindu-și de momentele în care făcea năzbâtii și primea corectura de rigoare din partea părinților. Vedeta a mărturisit că a fost un copil neastâmpărat, care își petrecea foarte mult timp „pe afară”, venind mai mereu acasă cu zgârierituri sau bătută de alți copii. Având acest comportament, prezentatoarea TV mai primea și bătaie de la părinți, însă susține că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie și unde trebuie”.

Mirela Vaida este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV autohtone, mai ales de când a decis să revină de curând pe micile ecrane. Vedeta de la Antena 1 se declară ca fiind mamă cu normă întreagă pentru cei doi copii pe care îi are și susține că viața de familie și cea profesională se împletesc de minune în cazul ei, chiar dacă mai apare uneori și oboseala. 

Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut pentru prima oară dezvăluiri interesante despre copilăria sa, dezvăluind că a fost un copil neastâmpărat, care lua bătaie și când se afla pe afara cu prietenii, dar și de la părinți, care doreau să-i îndrepte comportamentul prin acest mijloc. Totuși, vedeta consideră că acest lucru a ajutat-o și nu-și condamnă părinții sub nicio formă.

mirela-vaida-batuta-in-copilarie.jpg

Mirela Vaida a dezvăluit detalii din copilărie
Foto Instagram

Mirela Vaida a fost un copil neliniștit

„Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. (..)Aventuri am avut tot timpul pentru că  am fost un copil neliniştit. Un copil care pleca seara şi venea dimineaţa. Nu ştiam pe unde umblu, pe unde vin. Parcă nici lumea nu era aşa de stresată. Ai mei nu îşi făceau probleme dacă nu vin că ştiau că pe undeva, prin vecini, lumea ştie de mine”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars.

Prezentatoarea TV lua bătaie de la părinți 

Întrebată dacă primea corecturi din partea părinților, Mirela Vaida a răspuns afirmativ, însă susține că ea a crescut „în sistemul vechi”, unde „bătaia era ruptă din rai”, așa că nu a făcut mare caz din acest lucru. Mai mult decât atât, vedeta susține că mama ei „nu dădea mult, dădea exact cât trebuie și unde trebuie”.

mirela-vaida-copii.jpg

Cei doi copii ai vedetei. Mirela Vaida a susținut că în ziua de azi copii ar trebui educați altfel, nu prin bătaie
Foto Instagram

„Da, (o băteau părinții n.r) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie și unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc”, a expliat Mirela Vaida. Însă când vine vorba despre copiii ei, mămica susține că nu se îndură să le dea nici măcar o palmă. 

Mirela Vaida a declarat că ea nu-și bate copiii

Preocupată de pe acum de cei mici și de educația lor, Mirela a dezvăluit că încearcă sa adopte alte metode de corectură, bătaia nefiind o soluție pentru „copiii din ziua de azi”, din punctul ei de vedere.

„Nu pot, nu mă lasă nici sufletul, e altă educaţie, pentru că ăştia sunt alt gen de copii. Ce pot să mai fac e să ţip că atât mi-a mai rămas şi să îi trimit în camera lor sau să îi pedepsesc să nu le dau, nu ştiu, desene, jucării. Nu mai merge ca pe vremea noastră pentru că sunt altfel copiii crescuţi. Sunt destul de emancipaţi, au replici, îţi dă peste gură prin replică, ţi-o întoarce. La 3 ani am discuţii cu fiica-mea despre haine, despre fiţe, despre ce vrea să facă, despre ce nu are chef să facă”, a mai explicat vedeta. 

 

Loading...

Citește și

  • mirela vaida

    Mirela Vaida nu are fiţe de vedetă. Deşi lucrează în televiziune de atâţia ani şi este actriţă de succes, ea a povestit că se gândeşte de pe acum unde vor studia cei doi copii ai ei şi se pare că nu a ales instituţii de ânvăţământ private, aşa cum o fac majoritatea divelor de la noi. Prezentatoarea de la Antena 1 este aproape gata să se retragă împreună cu soţul şi cei mici, la o casă de lângă Bucureşti, şi mărturiseşte că tot acolo îşi va duce şi copiii la şcoală.

  • Mirela Vaida este implicată în prezent în mai multe proiecte de suflet pe care le gestionează în paralel, fiind nevoită să-și compartimenteze timpul în așa fel încât să poată face față programului încărcat. Mai mult decât atât, vedeta este și „mămică cu normă întreagă”, așa cum îi place să spună, pentru cei doi copii ai săi, lucru care îngreunează și mai mult planul ei de lucru. Vedeta a dezvăluit, totuși, cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1