Mirela Vaida revine pe sticlă cu o emisiune nou-nouță: ”Îmi lipsește munca în tv”

mirela_vaida.jpg

mirela vaida
Mirela Vaida se întoarce în tv
foto: arhivă personală

Mirela Vaida trece printr-o perioadă de schimbări. Pentru moment nu a revenit pe sticlă după perioada vacanței de vară, dar își canalizează energia în sfera familiei. Copiii au început grădinița, iar acest lucru a emoționat-o puternic.

Prima zi de grădiniță a fost una cu multe emoții, atât pentru Mirela Vaida, cât și pentru cei doi copii ai ei, Vladimir și Carla.

”Anul ăsta a început grădinița și Vladimir, s-a adaptat destul de repede, ceea ce m-a bucurat. Asta pentru că am auzit și cazuri de copii care se adaptează foarte greu. Ei sunt entuziasmați dimineața, își aleg singuri hainele și mă așteaptă să-i îmbrac și să-i încalț. Vladimir a plâns puțin în prima zi, când a văzut că se închide ușa microbuzului și eu nu sunt cu el, dar i-a trecut foarte repede. Chiar dacă el și Carla sunt în grupe diferite, e nedespărțit de sora lui. Cu ea mănâncă, cu ea doarme, ea îl mângâie înainte de somn”, a mărturisit prezentatoarea.

mirela_vaida_copii.jpg

mirela vaida copii
Mirela Vaida are doi copii, care au început grădinița
foto: arhivă personală

Mirela Vaida a povestit că prima zi de grădiniță a fiului ei cel mic a venit cu multe sentimente contradictorii.

”În ziua în care au plecat amândoi, am avut un sentiment ciudat de singurătate, așa cum simt părinții când le pleacă copiii la facultate, în alt oraș sau în altă țară. Când m-am întors acasă erau toate vraiște, chiuveta plină cu vasele de la micul dejun, jucării, harababura rămasă după ce și-au ales hainele. M-am uitat la ele și mi-am zis că nu fac absolut nimic. Mi-am pus o cafea și am dat drumul la muzică. Apoi am pus mâna pe telefon și mi-am sunat prietene și colege cu care nu mai apucasem să vorbesc de ceva vreme”, a spus actrița.

Prezentatoarea va primi o emisiune nouă

Perioada de repaus nu va dura însă foarte mult pentru Mirela Vaida, pentru că, în curând, ea va revenipe micile ecrane, într-o nouă emisiune, la Antena 1.

”Mai este foarte puțin timp până când voi reveni pe micile ecrane și abia aștept. Chiar dacă am avut o vacanță frumoasă, eram nerăbdătoare să mă întorc la muncă. E adevărat că și jobul de mamă este unul foarte solicitant, dar îmi lipsește mult și munca de televiziune. Și sunt multe mamele care înțeleg această nevoie de a te întoarce la serviciu. Live-ul este viața mea și în curând vom reveni cu un format nou, plin de provocări, cu și despre oameni, dar și despre dragoste. Mie îmi plac provocările, mai ales cele necenzurate și neregizate cum este în acest caz, iar atunci când dragostea și relația de cuplu sunt supuse unei provocări este cu atât mai interesant”, a dat detalii despre noul ei proiect chiar Mirela Vaida.

Loading...
 
 

Citește și

  • Foto

    Mirela Vaida este o femeie împlinită din toate punctele de vedere, având o carieră de succes, o familie iubitoare şi doi copii cu care se mândreşte nespus de mult. Cu toate acestea, prezentatoarea se gândeşte destul de serios să adauge un nou membru familiei, căci rolul de mamă i se pare cel ma frumos dintre toate.

  • mirela vaida totul pentru dragoste

    Drumul ei în showbiz a început ca solistă, însă iată că acum a devenit una dintre cele mai bine cotate vedete de televiziune. Mirela Boureanu Vaida, pe care o vedeţi la Antena 1, prezentând emisiunea „Totul pentru dragoste”, nu a lăsat însă muzica deoparte, iar acum lucrează la un proiect premium: musical-ul “Mamma Mia”. Puțini și-o mai amintesc în videoclipurile de acum 14 ani, când cânta în trupele “Ho-ra” sau „Dor”.

  • Pagina oficiala de Facebook a Mirelei Vaida a fost restricționată din cazua unei imagini de la mare în care fiul ei era dezbrăcat. Vedeta a fost revoltată de această decizie și a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care i-a criticat pe oamenii care au ajutat la închiderea respectivei pagini.

  • mirela boureanu vaida copii

    Mirela Boureanu Vaida are treabă multă acasă! De când a renunţat la postul de prezentatoare a emisiunii “Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1, vedeta a mărturisit că cei doi copii ai săi îi ocupă tot timpul. Fanii au remarcat că s-a dedicat vieţii de familie şi au creat pagini de Facebook, grupuri speciale şi forumuri, dorind să o revadă din nou pe sticlă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1