Cum reușește Mirela Vaida să se împartă între carieră și familie: «E o oboseală frumoasă»

mirela-vaida-cariera-si-familie.jpg

Cum reușește Mirela Vaida să se împartă între carieră și viața de familie
Foto Instagram

Mirela Vaida este implicată în prezent în mai multe proiecte de suflet pe care le gestionează în paralel, fiind nevoită să-și compartimenteze timpul în așa fel încât să poată face față programului încărcat. Mai mult decât atât, vedeta este și „mămică cu normă întreagă”, așa cum îi place să spună, pentru cei doi copii ai săi, lucru care îngreunează și mai mult planul ei de lucru. Vedeta a dezvăluit, totuși, cum reușește să se împartă între carieră și viața de familie.

Mirela Vaida este prezentatoare tv, actriță și mamă cu normă întreagă, iar agenda vedetei de la Antena 1 se anunță a fi una încărcată toamna aceasta. Debutând cu o nouă emisiune pe care o moderează și fiind ocupată și cu interpretarea unui rol în musicalul „Mamma Mia”, vedeta pare că nu mai are timp pentru nimic. Moderatoarea a dezvăluit, însă, că face totul cu drag și de aceea, chiar și atunci când resimte oboseala, nu se plânge, ci merge mai departe pe acest drum care îi aduce satisfacții profesionale. 

mirela-vaida-totul-pentru-dragoste.jpg

Mirela Vaida a revenit pe micile ecrane cu emisiunea „Totul pentru dragoste”
Foto Instagram

Cum se împarte Mirela Vaida între carieră și viața de familie

„În tot ce fac, găsesc bucurie! De fapt, cred că acesta este secretul: să faci cu bucurie totul și nu vei simți presiune, efort, lehamite, plictiseală! Toate activitatile mele personale și profesionale se completează perfect: una o determina pe cealaltă și se influențează reciproc! Experiența de mamă cu normă întreagă a doi copii mici m-a ajutat în rolul Donna din Mamma Mia!

Trăirile, emoțiile, sentimentul că-ți pierzi copilul în clipa în care el își ia zborul, iubirea neconditionată și lupta cu viața pentru a-i dărui lui tot ce e mai bun, renunțarea la tine pentru copii, m-au ajutat extraordinar de mult când am construit rolul Donna Sheridan. E o parte din mine, din carnea, din sângele și din viața mea acest rol! De aceea il iubesc! (..)

mirela-vaida-copii.jpg

Mirela Vaida are doi copii, pe Carla și Vladimir
Foto Instagram

Nu simt efort în nimic din ceea ce fac! simt bucurie și atât! Și uneori, un pic de oboseală! Dar e o oboseală frumoasă, fără de care viața mi se pare anostă! Cu toate acestea, copiii mei sunt cel mai frumos proiect' al nostru si ei îmi dau cele mai multe satisfacții! Și da, se poate sa le faci pe toate: sa veghezi toata noaptea la capataiul lor când au febră și a doua zi sa fii fresh în emisiune, sa stai cu ei in spital, rezemata nopti intregi de un scaun si a doua zi sa joci rolul Donna Sheridan din Mamma Mia, la Sala Palatului, se poate să cânți toata noapte cu bandul, până la 6 dimineata iar a doua zi să fii in turneu cu teatrul de revistă!

Se poate!! Și știti de ce? Pentru că mereu îi mulțumesc lui Dumnzeu că pot face toate astea și pentru că daca imi da de muncă, e nedrept să mă plâng eu de oboseală! De aceea fac totul cu bucurie pentru copiii mei iar Lui îi mulțumesc!”, a susținut Mirela Vaida.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1